Smokkesnor fra smokkesnorami

Jenta mi har vært utrolig glad i å bruke smokk helt siden hun var født, og for oss har det vært et helt nødvendig hjelpemiddel i hverdagen. Nå har Emine blitt 7 måneder og med tiden har hun begynt å kaste smokkene sine ned på gulvet eller på gaten hvis vi er ute å triller. Det begynner å bli ganske slitsomt, så en smokkesnor var absolutt nødvendig! Jeg fant ei side på Facebook der det var ei som solgte masse fine ting, blant annet smokkesnorer. Jeg bestilte like godt to stykker da jeg først var i gang og jeg er strålende fornøyd med dem! Jeg gikk en variant med treperler og med navn hvorav en var rosa og lyslilla og en mørklilla med hvitt og litt rosa på.

I går ettermiddag fikk vi testet ut den ene snora for første gang og den virket som en drøm! Emine så også ut til å like at hun kunne slippe ned smokken når hun følte for det og å få tak i den igjen etterpå hvis hun ville.

Smokkesnorer av denne typen kan bestilles til både gutter og jenter fra blant annet "smokkesnora mi" på Facebook.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en stor interesse for fotografering, mote og shopping. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og jeg skriver derfor endel om livet som mamma. I august blir jeg kona til drømmemannen, så for tiden opptar bryllupsplanlegging meg også.Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Kommentarer er alltid hyggelig!:)

Kategorier

Arkiv

hits