På trilletur med vår nye vogn!

I dåpsgave fikk Emine en kjempefin vogn av to av sine faddere. Fetteren min, en av fadderene, jobber i Stokke, så han fikk tak i en helt ny modell kalt "Scoot" til oss! Vognen kan slås sammen med en hånd, den er lett, stødig, den triller godt, har massevis av funksjoner og har to stiller. Og som om ikke det var nok, den kommer i mange freshe farger. Vi fikk en i knallrødt og jeg elsker den!

Vi har også en klassisk firehjuls barnevogn fra Simo, men denne er litt mer tung og robust, så da vi dro til Polen på tur, valgte vi den røde Stokkevogna. Den var vi veldig fornøyd med, så jeg tenkte å skrive litt om vogna i dette innlegget. Vognen er en helt ny modell fra Stokke. Den kan brukes fra barnet er nyfødt til det er ca. 3 år. Man kan feste bilstol til vognen og med en adapter kan de fleste bilstoler festes til. Selve sittedelen på vognen kan enkelt snus både mot og fra den voksne. Vognen er også såpass høy at den fint kan brukes som babystol hvis man skal på kafé. Det var noe vi synes var veldig praktisk på tur i Polen, hvor det ikke alltid var babystoler på kafeer og restauranter.

Vi tok i bruk vogna først for 2 uker siden, siden det lenge har ligget snø og slaps på bakken og at det var veldig grusete. Hjulene på denne vogna ruller nok ikke like godt på snø og på mye grus, så den er mest ideel for bybruk og på bare veier på vår, sommer og høstsesong. Jeg ser derfor for meg å bruke denne mye på årets sydentur og på turer nå i sommer.

For noen dager siden brukte jeg Stokkevogna på trilletur og jeg var positivt overrasket over hvor godt den fungerte også her i hjemme på en helt hverdagslig trilletur. Siden det fortsatt er litt skarp luft ute, så brukte jeg Voksi Move- bilstolposen vår som vognpose. Den er ikke like diger som originalen og med hull til å feste seler gjennom egnet den seg også godt. Selv om posen ser ut til å ligge løst oppi vogna, så er den altså festet fra innsiden inni posen.

Emine sov som en stein store deler av trilleturen og når hun var våken elsket hun å kunne se ut! Vognen har to stiller, ett hvor barnet sitter og ser ut og ett hvor ryggen er lagt bakover, perfekt tilpasset for å følge barnets rytme.

Ei fornøyd lita frøken i nyvogna si!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en stor interesse for fotografering, mote og shopping. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og jeg skriver derfor endel om livet som mamma. I august blir jeg kona til drømmemannen, så for tiden opptar bryllupsplanlegging meg også.Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Kommentarer er alltid hyggelig!:)

Kategorier

Arkiv

hits