Shopping spree

Om bare 4 dager reiser jeg, kjæresten og lillegullet på vår første utenlandsreise siden hun kom til verden. Det blir spennende! Det blir også litt nervepirrende med flyreisen og alt, men jeg tror vi kommer til å få en flott tur! Destinasjonen for reisen er byen Krakow i Polen. Der er det blitt skikkelig vår nå og ca. 18-20 grader. Det blir så deilig med litt varme og kanskje også litt sol!

Egentlig skulle jeg holde godt på lommeboka frem til vi kom frem til Krakow, men da jeg ruslet en tur i byen idag kom jeg over såpass mange fine salgstilbud til Emine at jeg bare måtte slå til!

Reima regndressen helt til vestre var på salg og det var et godt kjøp siden Emine trenger en regndress til høsten. Reima regnes av mange som noe av det beste av barnetøy, så da var det ekstra kjekt å finne kvalitet på salg! På Cubus hadde de både 3 for 2 tilbud og 2 for 1, så her ble det både nye bodyer,strømpebukser, sokker, bukser, pysjer og en ny tynn ytterjakke til våren. Gleder meg til å se det nye tøyet på henne!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en stor interesse for fotografering, mote og shopping. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og jeg skriver derfor endel om livet som mamma. I august blir jeg kona til drømmemannen, så for tiden opptar bryllupsplanlegging meg også.Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Kommentarer er alltid hyggelig!:)

Kategorier

Arkiv

hits