Mommy must-haves 2

Jeg skrev for en tid tilbake at jeg ville skrive noen reviews om forskjellige produkter vi mødre (og fedre) har god bruk for i hverdagen som småbarnsforeldre. I dette innlegget vil jeg gjerne dele mine erfaringer om en helt genial matboks fra Avent. Den har et lekksikkert lokk med en tilhørende skje, i selve boksen er det to rom, hvorav det ene har plass til to porsjoner med babygrøtpulver. Det andre er perfekt til å blande ut den ferdige grøten i og servere. Det er også en tilhørende sugekopp til å feste under boksen når man serverer grøt. Den er ideel for å hindre at ivrige armer og bein hos junior kan vifte ned skålen.


Matboksen er kjøpt på "Barnas Hus" og kostet omtrent 160kr. Noen mener sikker det er litt dyrt for en matboks, men etter å ha brukt denne flere ganger hver uke i over en måneds tid nå, så er jeg overbevist. Den er vel verdt hver eneste krone! Den er perfekt når man skal ut på utflukter eller på reise. Mange babyer bruker grøt fra 4-5 mnd alderen og helt opp til over 1 år, så dette er et produkt man får lang nytte av! Lokket på boksen sitter godt, men er likevel lett å ta av og den tåler fint å bli vasket i vaskemaskin. Jeg har også kokt de ulike delene for å sterilisere dem innimellom og det har gått helt fint. Den kan også brukes til vaskemaskin- og mikrobølgeovn.

(Til informasjon vil jeg opplyse om at dette produktet er ikke sponset på noen som helst måte. Mine erfaringer og tilbakemeldinger er min ærlige mening om produktet.)

2 kommentarer

babymom

15.04.2013 kl.09:38

flott med reviews:) må kjøpe denne når den tid kommer... hva er hele produktnavnet på den?

Ida

15.04.2013 kl.17:57

Den kan varmt anbefales!:) Perfekt på reiser, på besøk hos andre eller på tur i byen. Jeg er ikke helt sikker på hele produktnavnet, men den er i fra Phillips Avent og kalles "lunch box" eller "travel set lunch box".

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en stor interesse for fotografering, mote og shopping. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og jeg skriver derfor endel om livet som mamma. I august blir jeg kona til drømmemannen, så for tiden opptar bryllupsplanlegging meg også.Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Kommentarer er alltid hyggelig!:)

Kategorier

Arkiv

hits