Mommy must-haves Del 1

Som småbarnsmor er jeg stadig på jakt etter ting som kan gjøre min hverdag som småbarnsmor så enkel og lettvint som mulig. Heldigvis er babyprodukter big business, så det finnes et utall av ulike produkter som alle lover en lettere hverdag. Hvorvidt alle av dem er like praktiske vil jeg nok ikke helt gå med på, men jeg har iløpet av de siste 6 månedene fått et ganske klart bilde på hva JEG har hatt god bruk for. Så i noen poster fremover tenkte jeg å skrive litt om produkter jeg personlig har satt stor pris på og som har vært til nytte i min " mammahverdag". Til informasjon vil jeg si at jeg har ikke blitt sponset med noen av produktene jeg skriver om. Alt som blir skrevet er derfor min ærlige og personlige mening, fullstendig upåvirket av en produsent.

Must-have produktet jeg tenkte å ta for meg idag er en koppholder fra merket "Tinkafu". Den finnes i en rekke farger ( Blå, rød, rosa, svart, sølvgrå, militærgrønn osv) og kan derfor matche de fleste type barnevogner. Selv valgte jeg å gå for en brun koppholder, ettersom vi har brun Simovogn. Fargene passet perfekt sammen og man kan i grunn ikke se at de er fra to ulike produsenter! Koppholderen har borrelåsfester, som gjør at den passer til nær sagt alle mulige vognmodeller - og merker uavhengig av hvordan håndtakene er utformet. Den finnes også til tvillingvogner.

På dagens søndagstur, lot jeg være å ta med stellevesken vår. Det passet derfor yppelig å bare bruke koppholderen til oppbevaring av en drikkeflaske, solbrilleetuiet mitt, en lepsyl, nøkkelpung og kortholder. Som du kan se ut i fra bildene er det to lommer tilpasset for å holder flasker og termokopper og et lukket rom som rommer f.eks mobiltelefon, nøkler, lommebok og lignende. Utrolig lettvint og praktisk!

Koppholderen fra Tinkafu kan kjøpes på de fleste babybutikker eller nettbutikker som selger babyartikler. Den koster 249,- og er etter mitt syn en vel verdt investering!

4 kommentarer

Thalia

17.03.2013 kl.21:10

Fin blogg !:)

Ida

17.03.2013 kl.21:13

Thalia: Takk for det!

Johanne

17.03.2013 kl.22:28

Så hyggelig! Skal ta dette inn til vurdering når jeg en gang i fremtiden sikkert trenger det selv! :)

Stine

18.03.2013 kl.13:41

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med misfarging av tennene. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits