Dåpsplanlegging

Hei alle sammen! Før Emine kom til verden tenkte jeg at det sikkert kom til å bli kjedelig å gå hjemme hver eneste dag, uten å ha jobb eller skole å holde på med. Dagene kom jo sikkert til å bli uliderlig lange.. Så feil kunne jeg ta! Det å ta seg av et lite barn er ganske så hektisk - selv med en så snill liten baby som den jeg har! Dagene går med på mating,stelling,byssing,juleplanlegging, aktivisering av Emine, trilletrurer, klesvask, rydding og matlaging og nå også dåpsplanlegging. Ikke så rart at tida flyr av sted! Det er altså ikke så mange ledige - og kjedelige øyeblikk likevel! 

Emine skal døpes rett over nyttår og siden julen kommer til å bli hektisk nok i seg selv, har jeg begynt planleggingen av hennes store dag allerede nå. Mye er allerede i orden heldigvis. Datoen er satt, dåpskjolen hennes er klar, invitasjonene til dåpen er bestilt og festlokalet er booket. Dermed gjenstår de "morsomste" detaljene som duker, bordpynt, blomster, lys, servietter og bordkort igjen!  På bildene under kan du se litt av det som inspirerer meg!

Q: Noen andre der ute som planlegger dåp? Har du noen gode tips for å få en fin dåp?


(Bildene er lånt av Google)

 

5 kommentarer

carolinehverdag

25.11.2012 kl.17:59

Fine bilder.

Har spørsmålrunde på bloggen min, setter pris på en kommentar.

Rikke & Jules

25.11.2012 kl.17:59

Åh, så kjempe fint ut!!

Madelene

25.11.2012 kl.18:02

Så veldig fiint ut! <'33

Gjerne kommenter til bake :')

Andreahau

25.11.2012 kl.18:30

så fine bilder!

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin søndag videre!♥

Veronica Liv

25.11.2012 kl.18:50

Flotte bilder og fin blogg. :) Hadde blitt glad om du tok en titt på min. Jeg er ny. Jeg fikk endelig lov til å lage en blogg, fordi jeg blir 13 år i dag. Blir glad om du kommenterer. :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits