Travel, men lykkelig!

Den siste uken har vært ganske travel med mye på tapetet hver eneste dag og bloggen har derfor ikke blitt oppdatert. Vi har blant annet vært på helsestasjonen, vi har handlet inn endel julegaver og jeg har hatt det som kalles "økedager". Sistnevnte er kanskje ukjent for mange av dere lesere, så det kan jeg forklare. Det er rett og slett at fordi babyen vokser, krever den mer melk og vil amme veldig ofte. I mitt tilfelle ville Emine ligge til brystet hvertfall hver time på dagtid og omtrent 2.-3.time på natten over ca 2 døgns tid. Hun er i utgangspunktet en utrolig snill baby som gråter lite, men disse dagene sutret hun mye og var forferdelig utålmodig på å få mat. Med så hyppig amming merket jeg at kroppen jobbet på høygir for å produsere nok melk og jeg var både tørst, sulten og forferdelig sliten. Faktisk følte jeg meg nesten like sliten som etter fødselen disse dagene! Jeg hadde derfor ikke overskudd til annet enn å sove og spise innemellom spiseøktene. Nå er økedagene heldigvis over og melken har stabilisert seg etter hennes nye matbehov. Nå er vi tilbake i normal matrutine og både mor og barn er godt fornøyde! Denne uken var vi også på helsestasjonen på 6-ukerskontroll og jammen hadde jenta vår vokst! Hun hadde lagt på seg over en kilo siden fødselen (fra 3435 gram til 4560gram) og strukket seg hele 7 cm, fra 51 cm til 58! Ikke noe rart at klærne i str. 56 hadde begynt å bli litt små!

Som nevnt ovenfor har jeg denne uken også kjøpt inn litt julegaver, for DET er virkelig lurt å få i boks når man ikke lenger er sjef over dagene! Det er utrolig godt å ha mye av dette i orden slik at førjulstiden kan brukes til kos! I tillegg til å få på plass noen julegaver har jeg også kjøpt noen nye ting til meg selv. Selv om jeg ikke er helt der jeg vil være rent fysisk etter fødselen ennå, er det en fin start å kjøpe noen nye plagg som jeg kan føle meg fin i nå!


Skjorten er fra Lindex og som fan av leopardmønster klarte jeg ikke å gå fra denne skjorten da jeg fant den.Til vanlig er jeg ikke så glad i masse print og mønster, men leopardprint blir jeg ikke lei av! Genseren på bilde nr. 2 er fra BikBok og er tydelig inspirert av Isabel Marant, en designer jeg elsker, men ikke akkurat tar meg råd til å investere i nå om dagen. BikBoks noe rimeligere variant duger enn så lenge og er i en god og varm ullmix. Siste innkjøp ble en dyp blålilla neglelakk med en anelse skimmer fra Isadora. Fargen heter Night Flight og er utrolig kul på!
 

3 kommentarer

Alt til sin tid (:

Andreahau

16.11.2012 kl.14:42

fine innkjøp!:)

koselig meg kommentar tilbake også :)

Ha en fin dag videre!♥

Ida

16.11.2012 kl.16:05

Andreahau: Takk for det! Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits