Prinsessa vår er 1 mnd idag!

Som på et blunk har plutselig en hel måned gått siden den lille jenta vår kom til verden! Det er så rart å tenke på alt jeg og kjæresten har opplevd iløpet av disse ukene..Det har vært en krevende og slitsom, men helt fantastisk måned som familie. Mange rutiner skal på plass, men det har begynt å gå seg litt til. Heldigvis Emine er så god og snill baby og hun har selvsagt kapret hjertene våre fullstendig! De siste dagene har hun ytterligere fått oss til smelte, for nå har hun for alvor begynt å smile til stor glede for mor og far!

Helt utrolig hvor høyt man elsker disse små! <3

4 kommentarer

Christina

06.11.2012 kl.01:10

Så nydelig hun er :-) Gratulerer med 1 måned til Emine :-)

Det er godt når man begynner å komme litt inn i rutiner. Først nå synes jeg at ting har gått seg skikkelig til. Får se om jeg blir med på treff på torsdag. Skal på besøk til ei venninne, men får se om hun også ikke blir med på treff også. Hadde vært kjekt å møtes :-)

Ida

06.11.2012 kl.21:00

Christina: Tusen takk!:)

Ja, de nye rutinene som skal innarbeides synes jeg er det mest utfordrende med å ha blitt mor..Man må liksom få en ny "normal hverdag" når man har fått baby! Ja, det hadde vært hyggelig om du/dere kom innom på treffet! Har ikke vært på treff ser selv, men jeg tror det kan være hyggelig å møte andre i samme situasjon:) Det er kl. 12.30 på Lekeland forresten!

25.11.2012 kl.19:21

Smilet er ikke "ekte" ennå da, hørtes færlt ut med ekte, men nå er det bare herming etter andre.. De begynner ikke å smile ordentlig før de er noen mnd, men kjempe søt var hun da :)

Lykke til fremover

Ida

25.11.2012 kl.21:08

Anonym: "Ekte" eller ikke, for oss som er foreldre er alle smil fra lillegullet like stort!;) Det er uansetthelt fantastisk å kommunisere med barnet sitt!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits