Nytt til Lillegull

Idag var jeg, kjæresten og vårt lille gull på en liten bytur. Deilig å komme seg litt ut av huset! På byturen kjøpte vi inn endel nye ting til Emine. Vi fikk blant annet tak i en babygym til henne, slik at hun kan ligge på gulvet og kose seg med å se på fargerike leker i sterke farger og i ulike teksturer som hun ta,slå og bite på. Da får hun både aktivering og stimulering. Vi kjøpe også inn litt nytt ulltøy til henne slik at hun blir god og varm nå som det blir kaldere og surere i været ute. Til sist fikk vi tak i en leke som kan henge på bilstolhåndtaket, noen ekstra smokker og et par ullvotter uten tommel som passer de bittesmå hendene hennes<3

5 kommentarer

ms93

22.10.2012 kl.20:32

Det må være koselig å kunne handle babyting, bruke dem og se at dem blir brukt!

Ryeng

22.10.2012 kl.20:40

Så koselig :D
Masse fint da :-) Hvor kjøpte du den til å henge på bilstolen og de nuk smokkene. Fant bare Nuk smokker i blått her i byen. Hvor fant du de rosa? :-)

Håper alt står bra til med dere :-)

Ida

22.10.2012 kl.23:03

Christina: Takktakk!:) Den hengeleken og Nuksmokkene kjøpte jeg på Bare Barn på Roseby. Den hengeleken har borrelås-festing så kan festes på det meste:)
Da skal jeg dit i morgen. Skal på barselgruppe på helsestasjonen kl. 13 i morgen faktisk. Blir spennende å se hvordan det fungerer. Har du fått tildelt gruppe?

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits