På ønskelisten - Ilse Jacobsen Softshell 3/4 Regnjakke

Det har vært noen hektisk og travle dager på jobb, så jeg har ikke hatt det helt store overskuddet til å blogge så mye. Nå er det derimot helg og jeg kjenner at noen ekstra timers søvn på morgenen og et rolig tempo har gjort godt! Idag er vi forresten i gang med årets første høstdag og i den anledning har jeg sett litt rundt etter ny regnjakke. Yepp - ikke så himla sprekt eller noe, men definitivt kjekt å ha nå som det blir mye trilleturer i høst!

På ønskelisten står denne regnkåpe/jakken fra Ilse Jacobsen i lys gråbrun. Jeg liker at den har stor hette, er regntett og er foret med fleece, slik at den ikke blir altfor kald utover høsten. At den dekker godt nedover baken og  lårene er et annet stort pluss. Perfekt som en praktisk, velkledd og fin trillejakke til all slags vær!

Hva tror du om denne?:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits