Wetbag fra Etsy.com

I mangel av et bedre norsk ord, her er min nye wetbag! For dere som nå klør dere i hodet og lurer på hva i alle dager dette er, så kan jeg fortelle dere at det er en liten pose til å kunne legge f.eks fuktig tøy i. Som kommende mor til ei lita tulle, er denne riktig så praktisk å ha liggende i stelleveska. Søte små kan jo som kjent søle seg til både i den ene og andre enden med dramatisk resultat og da er det greit å ha en passende (midlertidig) oppbevaring til tilsølt tøy mens man er ute på farten.

Skittent eller vått tøy skylles og vris opp, før det legges ned i "våtposen" slik at fukt og lukt holdes separert fra resten av innholdet i stellevesken. Vel hjemme er det bare å hive det våte tøyet og våtposen i vaskemaskinen. Enkelt og veldig praktisk!

Min wetbag er i et vannavstøtende materiale som holder på fuktighet, uten å lekke. Den er veldig lett og tar minimalt med plass når den brettet sammen. Den har en vid glidelåsåpning som gjør at mye klær kan få plass oppi. Slike poser er også et must for de som velger å bruke tøybleier i stedet for engangsbleier. Jeg valgte å kjøpe en litt fargerik og morsom wetbag med kirsebær på, men man kan også finne utallige andre varianter på etsy.com. Målene på min wetbag er ca. 25x30 cm, omtrent på størrelse med et A4-ark. Er du interessert i å få tak i en slik bag du også, bruk søkeordet " wetbag" for å finne et rikt utvalg i farger og størrelser. Prisen for wetbagen jeg kjøpte + frakt var rundt 110kr.

10 kommentarer

Frøken Kunst

02.08.2012 kl.16:47

Så pen den er :) Har flere sånne i ulike farger, men alle min er ensfarget og litt "kjedelige" :P

Ida

02.08.2012 kl.16:55

Frøken Kunst: Så hyggelig at u likte den! Jeg tror den lir veldig praktisk!!:))

Nora

02.08.2012 kl.17:02

Kult :)

Frøken Kunst

02.08.2012 kl.17:03

De er superpraktiske tio skittentøy og våte klær :) Gjør livet mitt litt enklere... Superpraktisk både på lange og korte turer :)

Ine Sundli Eek

02.08.2012 kl.18:40

Så genialt! Også var den kjempe søt :-)

Livettilenskoavhengig

02.08.2012 kl.19:29

Du, Ida... Jeg vet jo at du har den almanakken fra LV, men lurte på om du vet om noen andre merker som også har det? Syns det er supertrist at MbMJ ikke har det. Hadde lyst på en i fjor allerede, men har ennå ikke funnet den rette! Liker ikke mønsteret på LV, og syns de fra Mulberry er litt for dyre og "voksne". Har du noen tips? :)

Ida

02.08.2012 kl.20:42

Livettilenskoavhengig: Jeg har kikket litt rundt og hvis du vil ha designvare, så blir det fort ganske dyrt altså. Så på noen fra MiuMiu og Smythson ( de var svindyyre...) Så vidt meg bekjent har ikke MbMJ noen dayplanners eller agendaer, dessverre..LV har andre mønstre også, ikke bare det klassiske monogram-mønsteret jeg har. De finnes i større og mindre størrelser enn den jeg har.

majaamundsens

03.08.2012 kl.00:28

så søt den var!

Livettilenskoavhengig

03.08.2012 kl.00:37

Takk for tips! Skal sjekke ut LV da. Jeg vet, det har blitt en stygg uvane - men jeg vil ikke kjøpe noen vesker eller andre læraccessories som ikke er merkevare. iPadvesken måtte være MbMJ, lommeboka Mulberry osv. Ser bare for meg at det er så utrolig kjekt å ha en sånn! :)

Cathrin

03.08.2012 kl.08:14

Så fin :D

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits