Ville tilstander

Det er kanskje litt tidlig i graviditeten med "redebyggings- atferd" ennå, men da ICA Maxi i Molde i går hadde 50% rabatt opphørssalg på hele butikken, kan man vel kanskje si at jeg gikk litt bananas..I likhet med resten av Moldes befolkning så det ut til!;) Butikken skal legges ned og hadde derfor stort salg på hele butikken for å bli kvitt varene raskt og effektivt. På forhånd hadde jeg planlagt å hamstre inn diverse babyutsyr, siden dette uansett måtte anskaffes etterhvert.

Nå er jo ikke ICA kjent som den billigste matvarebutikken, men 50% avslag gjør jo at det meste blir endel billigere likevel. Denne logikken så det ut til flere enn meg hadde brukt, for da jeg kom bort til babyhyllen var den mer eller mindre ribbet for bleier,pleieprodukter, wipes, engangsunderlag og tåteflasker. Jeg klarte imidlertid å grabbe til meg endel varer, før de forsvant under nesa på meg. Jeg kan nemlig love deg at det var ville tilstander! Med milelange handlekøer endte jeg med å stå 1 1/2 time i kø, men resultatet av handelen taler for seg - det var verdt det!

 
Her er det jeg skaffet på 50% salg : 7 pk. engangssmekker, spisesett fra Avent, bitering, flaskekost fra Avent, 5 pk.
Libero hand and face wipes, Avent smokker 0-6 mnd og 6-12 mnd, 3 pk. baby q-tips, 2stk  Libero Mousse Wash, en buble bath og en babyolje fra Libero, Avent tåteflaske- tutter til 3 mnd og 6 mnd, Hipp babygrøt til 4 mnd og 6 mnd, Libero bleiepakke 7-15kg, 2 pk. svømmebleier i 7-12kg 1 pk. svømmebleier i 7-15 kg, 1 pk. dry wipes, 1 pk. svømmebleier 3-7 kg, 6 pk. våtservietter - Puuuh!!!

Én kommentar

Kos da c:

Fint design :D

Hadde ett lignende ett på forige bloggen min ^^

-Kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits