Statusoppdatering uke 25

Sommerferien er like rundt hjørnet og det skal bli godt!! Jeg er mye sliten for tiden og siden ferien er like rundt hjørnet, har piffen liksom gått litt ut av meg den siste tiden. Nå vil jeg bare ha fri!!  Det merkes mer og mer at graviditeten går fremover og at lille i magen vokser for hver dag. Sparkene hennes blir stadig sterkere og jeg kan nå faktisk se at magen flytter og rører på seg når hun spenner til nå! Det er utrolig koslig! De nærmeste rundt meg har nå også fått kjent sparkene hennes og det er gøy. Ellers denne uken har jeg funnet masse fint på salg på H&M- og dette vil jeg vise dere under innkjøp.

Uker på vei: 25 + 4 uker

Forventet termin: 29.september

Igjen til termin: 15 uker

Neste kontroll: Jordmortime 9. juli

Kjønn: En liten jente

Utålmodig: Nei, jeg har fortsatt endel uker igjen, så det er ingen grunn til å være utålmodig på dette tidspunktet!!

Navn: Ingenting bestemt ennå, men vi har en klar favoritt!!;) Hva navnet er er en hemmlighet enn så lenge!;)

Innkjøp: Tidligere denne uken var jeg på et lite salgsraid på H&M og her kom jeg over noen søte plagg til lille. For knappe 300 kr fikk jeg kjøpt en liten genser, en pysj, to bukser og tre par sokker.
 Jeg fikk også tak i 4 gulpekluter i 4 fine farger..

 Til barnerommet har vi kjøpt inn de aller første tingene, nemlig to kjempesøte puter passende til en liten prinsesse!

Vektøkning: Har ikke økt noe særlig i vekt denne uken, knappe 400 g. Total vektøkning i svangerskapet er 4,8 kg

Melk i brystene:  Nei

Strekkmerker: Noen få antydninger på venstre hofte og noen svake på siden på puppene.

Hevelser og vann i kroppen: Nei

Hodet ned: Nei

Aktivitet: Masse sparking flere ganger gjennom dagen! Nå kan de tydelig kjennes utenpå av andre.

Tungt: Det merkest at magen har vokst mye de siste ukene, så litt tyngre har det blitt, emn fortsatt føler jeg meg nogenlunde "normal" i kroppen.

Kynnere: Nei, jeg tror ikke det. Men av og til har jeg litt stikninger nederst i magen mot lysken, men magen kjennes ikke hard ut, som den ofte kjennes ut ved kynnere. Jeg tror heller at disse stikningene er at livmoren strekker seg.

Hodet festet: Nei

Barnerom: Denne uken kjøpte jeg noen søte puter til barnerommet, så jeg er (såvidt) i gang med dekoren her. Vi har ikke kjøpt seng eller kommode ennå, men det er det heller ikke noe hastverk med.

Sulten: Appetitten er som normal, hverken mer eller mindre!

Matkick: Vannmelon er utrolig digg og det spiser jeg gjerne hver dag for tiden. Ellers har jeg ingen spesielle kicks eller anti-matkicks for tiden.

 Plager: Denne uken har jeg slitt med halsbrann og det er utrolig ubehagelig! Jeg har aldri opplevd det tidligere, så det var en litt uventet opplevelse. I tillegg har jeg vært veldig sliten og litt uvel. Har som i forrige uke ikke kastet opp ennå og det er veldig godt! Har også hatt litt stikninger i magen og lette smerter i ryggen og i bekkenet.Det skal bli godt med ferie!!

 Humør: Uff..litt fælt å skrive dette, men jeg skal være helt ærlig... Jeg har vært sur, grinete og irritabel! Nå er homonenen til stede og jeg sliter veldig med å være tålmodig, forståelsesfull og vennlig når jeg er sliten og trett. Sjarmerende, hæ?;-P

 Sykehusbaggen: Den trenger ikke å pakkes på lenge, men toalettmappen som skal pakkes med i sykehusbaggen er i det store og hele ordet ferdig. Siden jeg ikke orker tanken på å måtte løpe rundt å huske sjampo, balsam, dusjsåpe,tannbørste, tannkrem osv. når fødselen er i gang, har jeg kjøpt inn små reisestørrelseflasker av alt dette. Siden den er så og si ordnet nå, kan jeg heller konsetrere meg om andre viktige ting når det blir dags for å pakke sykehusbaggen. 

Høygravid: Nei, men jeg er halvveis!:)

Fødselsforventninger: Av og til kjenner jeg et snev av panikk med tanke på fødselen, men samtidig så er det en helt naturlig prosess som kroppen er skapt for å kunne gjennomføre. Hvis så mange andre kvinner har klart det før meg, ja da skal vel jeg også klare det!  Enn så lenge fokuserer jeg heller på å kose meg i svangerskapet, enn å gru meg til fødselen som er månedsvis unna!

 


Jeg fikk ikke tatt profilbilde denne uken, men her ser du 25 ukers magen i halvprofil!:)

7 kommentarer

Så mye fint Gratulerer med uke 25:) Klem

Laura

17.06.2012 kl.19:39

Til tross for at man kan bli litt gretten er det jo definitivt verdt det! Tror jeg, nå er jo jeg bare 15 år og aner slettes ikke hvordan det er å ha barn, men det virker som et av livets vakreste gaver! Ble veldig spent på navnet hennes, kan ikke du være så snill å innbokse meg det?? bare til meg? :D hihihi, blir så nysgjerrig!

Lise Røyseland

17.06.2012 kl.19:46

Så moro! Gratulerer med uke 25 :-)

Ida

17.06.2012 kl.22:46

Lise Røyseland: Tusen takk!!:D

Ida

17.06.2012 kl.22:47

Laura Soleng: Alle plager er hvertfall verdt det!;) Spørs om de rundt meg er så happy over at jeg er litt grumpy om dagen, men jeg både håper og tror at litt ferie gjør godt for kropp og sjel - og humør!!;D

Ida

17.06.2012 kl.22:48

€Malene: Takk for det!!:))

Laura soleng

18.06.2012 kl.19:58

Re: Sant sant!!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits