Salgskupp = Ny Marc by Marc Jacobs-veske på vei til meg!

Her om kvelden lå jeg henslengt på sofaen og surfet innom noen av favorittnettsidene mine og et av stoppestedene var en av mine favorittnettbutikker shopbop.com. Dette er en amerikansk nettside som fører store designmerker som Alexander Wang, Tory Burch, Missoni, Marc by Marc Jacobs og mange mange fler. Det er rett og slett en stor fristelse å kikke gjennom alle godbitene som finnes noen tastetrykk (og noen banktransaksjoner) unna. I går kikket jeg innom sommersalget deres i håp om å komme over et godt salgskupp. Kupp var det nok av, men særlig ett festet seg virkelig.. Jeg kom over en veldig kul Marc by Marc Jacobs-veske i grått lammeskinn som var på 30% salg! Med en i utgangspunktet fin pris, gjorde salgsavslaget den totale prisen på vesken gunstig. Som den store Marc-elskeren OG bagoholikeren jeg er, var dette rett og slett et altfor godt tilbud å slå fra seg!

Ettersom jeg vet at mange av salgsvarene fort blir utsolgt, visste jeg at det gjaldt å slå til raskt og i går brukte jeg ledige stunder på å veie et eventuelt veskekjøp for eller imot. Som du kanskje skjønner endte jeg opp med å slå til! Nå gleder jeg meg veldig til mitt nyeste veskekjøp finner veien fra USA og hjem til meg!:)Post om min nye veske kommer så fort jeg har fått den!!:)

 

 

7 kommentarer

Diana Solheim

14.06.2012 kl.11:38

Nice ;) Håper du blir fornøyd med kjøpet! Brukte å være mye på den nettsiden før..men det var kun for å drømme meg bort, tenkte at med toll++ ville det være alt for dyrt uansett!

Ida

14.06.2012 kl.15:10

Diana Solheim: Det håper jeg også!!:) Vesker er heldigvis tollfrie, men momsen kommer jo da..Det kan være lurt å bruke toll.no sin netthandelkalkulator for å beregne prisen på et nettkjøp!:) Det gjorde jeg og totalkostnaden var akseptabel:)

Lilli

14.06.2012 kl.17:35

Så fin :D

Livettilenskoavhengig

26.06.2012 kl.12:28

Hva slags spray bruker du for å impregnere veskene dine? :)

Ida

26.06.2012 kl.12:37

Livettilenskoavhengig: Jeg bruker først og fremst en spray fra Collonil, som ofte anbefales til Mulberrys vesker, men jeg har også brukt vanlige skinnimpregneringssprayer fra Bianco osv.

Livettilenskoavhengig

26.06.2012 kl.16:31

Okay, er den jeg også har brukt, men den var blitt tom nå. Ringte til Mulberry i Oslo, de skal sende både spray og gel til meg :D

Ida

27.06.2012 kl.09:58

Livettilenskoavhengig: Så bra da! Da får du hvertfall en toppspray som er veldig bra!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits