Pakke i posten!!

Idag kom eBay-pakken min fra USA ! I pakken var ulike Bath and Bodyworks håndspritflasker som jeg kjøpte i forrige uke. De luktet veldig godt alle sammen og jeg fikk også med en praktisk liten gummiholder jeg kan feste fast i nøkkelknippet eller hanker på veska. Jeg kom over disse små amerikanske håndspritene gjennom youtube og etter å ha prøvd dem selv, ville jeg se om det gikk lett å få tak i fler gejnnom eBay. Det viste seg å være lett som en lek, så er du interessert i å få tak i disse, søk bare opp Bath and Body Works Pocketbac i søkefeltet på eBay:) Duftene jeg fikk tak i denne gangen er fra en donut-kolleksjon i ulike varianter. Nam!!

Én kommentar

Sarah

08.05.2012 kl.23:00

Hei! Prøvde å finne en selger som selger 5 forskjellige + holder, men fant ingen. Kunne du ha lagt ut link til selgeren du kjøpte fra? Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits