Dette kjøpte jeg på eBay idag!

Ja, jeg vet jeg sikkert er sånn ca. 5 år etter alle andre, men i dag foretok jeg mitt aller første ebay-kjøp! Hurra! Jeg startet veldig enkelt og rimelig, for å få en litt soft start..hehe. Det jeg kjøpte meg var rett og slett små håndspritflasker fra Bath and Body Works, siden jeg er helt avhengig av disse! De er mye mye bedre enn samtlige norske varianter, siden disse har en fantastisk god duft, slik at man slipper å stinke som en alkis etter at man har brukt den. Den inneholder også bittesmå fuktkuler som pleier huden. Dette produkter tørker med andre ord ikke ut huden, slik mange andre håndspriter kan gjøre. I tillegg kommer den i hundrevis av ulike duftvarianter, så her er det bare å plukke ut sin favoritt. Som person har jeg nok litt bakterie-fobi, så jeg har alltid med meg håndsprit i veska, slik at jeg kan bruke det før jeg spiser eller kommer bort i noe ekkelt og ikke kan få vasket hendene med en gang. Da skader det ikke at det er en søt, snerten og praktisk liten sak man lett tar med seg. 

Jeg fant en selger på ebay som solgte 5 ulike varianter + en liten holder slik at flasken kan henges på nøkkelknippet eller lignende. Smart ikke sant? For både varene og frakt til Norge fra USA betalte jeg litt over 20 dollar, omtrent 120 norske kroner.


Disse småflaskene rommer litt under 30 ml, så det er geniale å ha med selv i små clutcher eller små vesker. Jeg er svært sjelden syk, så jeg er overbevist om at disse hjelper en med å holde seg frisk og rask!

NB! Sjekk ut eBay med søkeordet " Bath and Body works Pocketbac" dersom du er interssert i å få tak i slike du også!

10 kommentarer

minnirvana

26.04.2012 kl.13:59

eBay er jo helt genialt, farlig, men genialt! Elsker det :)

Nosterud

26.04.2012 kl.14:00

er selv avhengige av slike, må ha dem med overalt om jeg ikke får vasket hendene c:

men jeg har bare de som bare lukter sprit :/

Ida

26.04.2012 kl.14:20

Nosterud: Det er helt genialt å ha med seg hvertfall! Hvis du følger med på bloggen her iløpet av de neste 2 ukene, har jeg sikkert fått pakken med håndspritene jeg har bestilt og er jeg godt fornøyd med hele prosessen, kan jeg jo anbefale deg det?:) det er jo utrolig enkelt! Det eneste man må gjør er å opprette en PayPal-konto først, men utover det er det ikke noe hokus pokus!;)

Ida

26.04.2012 kl.14:21

minnirvana: Uff ja! Lett å bli litt "gira", men nettopp derfor gikk jeg for noe billig og enkelt nå i førsteomgang, slik at jeg slapp å betale toll og moms også;)

Line Marthinsen

26.04.2012 kl.14:42

snedig :-)

Ida

26.04.2012 kl.14:45

Line Marthinsen: Ja, de er litt morsomme - og veldig praktiske!

Sunniva

26.04.2012 kl.14:59

Nicenice;)

Ida

26.04.2012 kl.16:28

Sunniva: Ikke sant!;) Det er jo et litt underlig kjøp, det innser jeg, men fy søren så praktisk det er!;D

Siw

26.04.2012 kl.17:03

Har kjøpt en hel haug på ebay, og ikke bare billigvarer...kan telle på en hånd de gangene jeg har måtte betale toll...det er bare å be selger å merke pakken som "gift"...det er først når du handler i utenlandske nettbutikker det blir masse styr med toll og moms om man kjøper for over 200kr som er tollgrensa...

... bare vær forsiktig med å kjøpe "merkevarer" på ebay, for da kan det fort bli dyrt...

Ida

26.04.2012 kl.19:11

Siw: Ja, det er utrolig mye kult å få tak i! Har kikket litt på (ekte) designvesker selv, men ikke helt turt å bruke såpass mye penger ennå. Det jeg kjøpte idag kunne jeg ikke på merket som "gift" ble det opplyst, så da ønsket jeg å passe på at det ikke gikk over de kjipe små 200 kr..;-P

Gleder meg til å få pakken!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits