Chloe Marcie Mini vs. Diego Bucket bag

Hei kjære lesere! I går hadde jeg en herlig bursdag med kjæresten og familie. Tusen takk for hyggelige bursdagshilsener forresten! Jeg fikk mye fint, blant annet penger, klær, deler til middagsserviset jeg samler på, epilator, gavekort på hudpleie og hudpleieprodukter i tillegg til de suverene Acne Støvlettene jeg viste dere i forrige post. Jeg brukte dem i går da jeg var ute på middag og de var rett og slett perfekte! Ah - lykke!

Som nevnt fikk jeg litt penger til bursdagen, og disse har jeg lagt til side, inntil jeg har spart meg opp nok penger til å sikre meg vårens veskeinvestering. Som nybakt huseier og med et bryllup å planlegge (selv om det er først neste sommer), krever det at jeg er litt sparsommelig med pengene, men en eneste ny veske - det kan jeg nok få til! Det eneste som har hindret meg så langt fra å slå til, er rett og slett at jeg ikke klarer å bestemme meg! De som kjenner meg godt vet at jeg aldri impulskjøper vesker og andre store investeringer. Halve moroa er å vurdere, tenke og drøfte før jeg kjøper noe! Mine to valg for ny veske denne våren står mellom to veldig ulike vesker, nemlig Chloes Marcie Mini Crossbody Bag i  fargen Tan og Alexander Wangs Diego Bucket Bag i sort.

Chloe Marcie Mini

Jeg oppdaget denne like rundt nyttår og ble helt forelsket i denne lille crossbodyen! Den er rett og slett kjempesøt! Jeg ble om mulig ennå mer betatt da jeg så hvor fin den var på Elise fra Livingdollbloggen. Jeg ser for meg at denne blir nydelig til våren og sommeren. Chloe er et nokså ekslusivt merke, men denne lille godsaken ligger på en akseptabel pris - sett i forhold til andre Chloevesker. Jeg vil imidlertid ikke kalle den billig ( prisen er ca. 4000-5000 kr). Jeg har derfor lurt litt på om prisen er litt stiv i forhold til størrelsen, om dere skjønner hva jeg mener. Samtidig er Marcien en klassisk, tidløs veske som er veldig anvendelig. Kanskje prisen da vil veies opp i hvor lenge jeg kan bruke den?:)

Diego Bucket Bag

Jeg lurte lenge på å kjøpe Alexander Wangs Rocco-veske med nagler under, men jeg har mer og mer helt over til å velge Alexander Wangs Diego veske, siden denne er litt mer unik. Denne posevesken har det samme grovstrukturete skinnet og naglene, men designet er mye mer oppsiktsvekkende. En av utfordringene rundt denne vesken, er som ved Roccoen. Den er visst veldig tung! Hele 1,5 kg når den er tom! Dessuten er designet mer trendorienter enn Chloe-vesken og derfor også ikke like tidløs. Samtidig er det nettopp det rå designet som har gjort at jeg liker denne så godt!  Prisen på denne vesken er høyere enn Chloevesken, rundt 6500kr. Den kan likevel hende at jeg kan få tak i denne litt rimeligere, siden jeg har familie som reiser til USA om noen uker.  

Jeg vet jeg alt har hatt en veskepost for ikke så lenge siden - men kjære lesere, hva ville dere tenkt?


//Bildene er lånt fra Google//

13 kommentarer

vilpau

24.02.2012 kl.18:26

Jeg likte Chloe Marcie Mini best :) Det er mer noe jeg hadde brukt. Den er mer praktisk når det kommer til bruken osv. Det kan brukes til mer da !:)

cecilie

24.02.2012 kl.18:26

søt blogg !<3

mortensenida

24.02.2012 kl.18:26

den første var så fin!

ninaphotography

24.02.2012 kl.18:45

Chloe veska kan du jo bruke til du er 90 og sitter i rullator! Tror kanskje jeg ville satset på en litt mer klassisk veske enn alexsander wang veska, muligens en mulberry alexa! ;)

Ida

24.02.2012 kl.19:13

ninaphotography:Jeg er enig med deg der og det er noe av det jeg tenker litt på..Den er litt pricy til å være så liten, men samtidig kan jeg nok bruke denne om 5-8 år uten at den ser "umoderne" ut, slik som Wangen kan gjøre..

Ida

24.02.2012 kl.19:14

mortensenida:Ja, ikke sant!:)

Ida

24.02.2012 kl.19:14

vilpau:Jeg har tenkt litt på det jeg også, at den kanskje er litt mer anvendelig.

Kristine's fotoblogg

24.02.2012 kl.23:07

Alexander Wang!

Marion Hansen

24.02.2012 kl.23:09

Jeg liker AW veska best! Men det er jo fordi den passer mest til min stil. Har selv Rocco og er fornøyd med den. =)

So Glam

25.02.2012 kl.13:13

Veldig fine vesker, men i mine øyne 2 helt forskjellige - hva slags bruk vil du ha av dem ?

Kan neste synes å lese at du foretrekker AW, men litt redd pga div ?

Jeg ville sagt følg ditt hjerte ! :)

Hvis du allerede har brukt 5000 på vesken, er det ikke langt opp til 6000 i mine øyne.

Er 5000 litt for mye til en litt mindre veske, men du vil få brukt den masse - så synes jeg det er argoment godt nok :)

Addictive fashion

25.02.2012 kl.17:18

Jeg hadde nok valgt wang vesken :)

Jeg har laget ny mote blogg, ta en titt innom å se hva du synes:)

Mona - MyBeautifulBag

27.02.2012 kl.21:29

Jeg ville fulgt magefølelsen,

Kjenn godt etter og kjøp etter den - da blir du garantert fornøyd!

Skulle du angre deg er det mulighet for å selge og brukr pengene på re-investering ;-)

lillemy

28.02.2012 kl.17:20

Heij :) er så morsomt å følge deg og alle nye innkjøp !! :D gleder meg til min økonomi også tillater det etter endt studietid :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits