Smykke fra HRH Collection - På vei i posten til meg!

Jeg kom over denne kjempeflinke youtuberen og bloggeren for en tid tilbake da jeg søkte litt rundt på youtube etter ulike bagreview-videoer og outfit-videoer. Denne jenta, bak firmanavnet HRH Collection, dukket opp som en av de mest sette og jeg begynte å følge med på videoene hennes. Hun har en klassisk, men spennende stil, der hun blander billig og dyrt, enkelt og spesielt. Hun er kjempeflink til å komme med tips og råd til styling, i tillegg til å virke som ei skikkelig bra jente. I de fleste videoene hennes brukte hun chunky, store lenkesmykker i gull og sølvmetaller. Hun refererte flere ganger til "my own collection" når hun snakket om smykkene sine, så etterhvert skjønte jeg jo at hun faktisk laget disse smykkene selv! Hun er faktisk så flink at hun har laget sin egen nettbutikk som selger smykker til hele kunder fra verden. Jeg har akkurat kjøpt et lenkesmykke i matt sølv og jeg gleder meg noe voldsomt til det kommer i posten!

Slik ser det ut..

Og slik ser det ut på......

 

Dersom noen skulle lure, er dette ikke noe sponset innlegg eller noe, jeg liker rett og slett stilen til denne jenta og vil tipse dere om å sjekke ut bloggen og nettbutikken hennes. Jeg kommer til å skrive en post om halssmykket jeg bestilte, så fort det er kommet frem til meg!

Er du interessert i å sjekke ut HRH Collection, ta en kikk på youtube og søk opp "HRH collection" eller sjekk ut bloggen http://www.hrhcollection.net/ eller nettbutikken http://shopwithhrh.com/.

  

//(Bildene er lånt fra Google.com)

9 kommentarer

linda-mari i London

02.02.2012 kl.21:58

Det var kjempefint!

Alina

02.02.2012 kl.22:20

digg<3

NatashaMagdalene-

02.02.2012 kl.22:44

LOVELY :D

Carina Chanel

02.02.2012 kl.22:55

liiiker! <3

Linda Fremstad Venthe

02.02.2012 kl.23:16

Stilig :)

So Glam

03.02.2012 kl.00:30

Hei

Så morsomt, henne følger jeg også :)

Jeg kjøpte kjedene på bilde nr 2 i fjor, men de ser ikke ut som bilde nr 1.

Det er veldig fint og jeg er kjempe fornøyd ! Litt tunge, men det er ok :)

Jeg tenker på å kjøpe den svarte og sølv eller gull i kortere lenke.

Håper du blir fornøyd :)

Janne

03.02.2012 kl.11:39

Hei! I mitt søk etter Linda clutch fra Marc by MJ kom jeg inn hit og fikk se din rosa i et gammelt innlegg, såå fin! Du skulle vel ikke ha blitt lei av den og ha lyst til å selge den videre? Tenkte det var verd å spørre:-) Jeg nås i så fall på tlf 95270459:-) Mvh Janne

Ida

03.02.2012 kl.13:18

Janne:Ja, den er virkelig helt suverent fin!!:D Jeg er så utrolig glad i den, at den selger jeg nok ikke, men dersom du leter litt på finn.no eller på ebay kan du jp være heldig å finne den der?:) jeg kjøpte min på finn.no, ettersom den var helt utsolgt i butikkene på det tidspunktet. Lykke til i jakten på en Linda:)

Ida

03.02.2012 kl.13:19

So Glam:Så kult at du kjenner til henne og er godt fornøyd! det gjør meg ingenting at smykkene er tunge. Da henger de bare finere syns jeg!:) Jeg poster innlegg så fort jeg får pakken!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits