Jeg skal kjøpe ny veske - noen forslag??

Livet og hverdagen til meg selv og de fleste andre er fullt av ekte bekymringer, utfordringer og problemer, men av og til er det deilig å skyve ekte problemer og utfordringer til side for de overfladiske og "unødvendige" luksusproblemene! Jeg har et slikt luksusproblem om dagen - hvilken veske skal bli mitt neste spareprosjekt for våren 2012? Samtlige vesker er vesker jeg har veldig lyst på, men i vår blir det nok bare en av disse.

 Jeg lager derfor denne posten fordi jeg oppriktig og ærlig ikke aner hvilken veske jeg vil spare til!  Så, dersom noen av dere andre trenger noen minutters pause fra egne hverdagsutforinger og bekymringer, bidra gjerne med deres innspill til hvilken veske jeg burde velge - og gjerne hvorfor!

 

1.) Alexander Wang " Rocco Duffle Bag"

På plussiden: Først ute kommer en favoritt gjennom flere år. Denne vesken så jeg første gang på Ashley/Mary-Kate Olsen, og siden på bloggen til Livingdoll-Elise. Jeg forelsket meg fullstendig i det ruglete skinnet og det massive nagleuttrykket. Den er så utrolig rå og kul!! I tillegg er jeg svak for vesker som bæres på armen. Denne har i tillegg skulderstropp som kan avlaste. Jeg elsker den og for meg er den på mange måter drømmevesken jeg på et eller annet tidspunkt uansett kommer til å kjøpe. Så hvorfor ikke kjøpe den nå, mens den ennå er ettertraktet og populær?

På minussiden: Denne vesken er blytung!! Den veier hele 1,5 kg (en og en halv kilo!) når den helt tom! Det gjør at den raskt kan ende opp med å veie over 2kg når lommebok, mobil, nøkler, lipgloss, notatblokk, solbriller, litt sminke, og annet småplukk er med i vesken...Argument to er vel at nagler ikke er fullt så mye i motebildet lengre, men akkurat det bryr jeg meg ikke noe særlig om siden jeg er så betatt av denne vesken! Denne vesken er den dyreste av de tre kandidatene. Pris på ca. 6800-7100kr, varierende etter dollarkurs.
 

2.) Alexander Wang " Brenda Mini Camera Bag"

På plussiden: Nok en AW-veske! I likhet med Roccoen, har denne vært en favoritt i lang tid. Den er så kul, rocka og rå, samtidig som den har et klassisk og unikt preg ved seg. Jeg ser for meg at denne er perfekt på sommertid på kafeturer, på kino, på konserter og liknende. Jeg klarer imidlertid ikke å bestemme meg for sort eller leopard..

På minussiden:  Til å være såpass liten, har vesken en litt stiv pris, (ca. 4300kr) sammenliknet med enkelte andre merker. Skinnet er dessuten i lammeskinn som er utrolig tynt og delikat, så dette er ikke en veske man slenger og dingler rundt med. Personlig ville jeg gått for brun, sort eller leopard, siden de helt lyse fargene tar til seg farge fra f.eks mørke jeans.
 

 

3.) Louis Vuitton Neverfull i MM

På plussiden: Den er utrolig praktisk og samtlige jeg har snakket med personlig, eller hørt om på youtube elsker denne vesken! Den rommer et tonn med ting og passer perfekt til reiser.. De tynne hankene skal visstnok tåle nærmere 50 kg hver (!!), så denne kan trygt lastes med det man trenger å ta med seg. Den kan reguleres i flere ulike fasonger, ved å trekke inn reimene på siden. Jeg er svak for Damier-mønsteret som jeg alt har, både pga. at det er litt mer nedtonet enn det klassiske monogram-mønsteret og at de mørke hankene ikke tar til seg farge, slik de lyse hankene til monogram-varianten gjør. Med tanke på størrelsen er ikke prisen på ca. 4300kr såå aller verst.

På minussiden: Det er egentlig ingen minus med denne, men de to AW-veskene er nok en smule mer edgy og kulere enn denne!


 

Så kjære lesere, hva er tankene deres rundt disse veskene? Hvem ville du helst valgt og hvorfor?

 Er det evt. en annen veske jeg burde sjekke ut i tillegg til disse?

 

På forhånd tusen takk for innspill!!!!

22 kommentarer

Natalie Kristiansen

25.01.2012 kl.14:49

Jeg aner ikke ! Kan meg ikke på vesker, kjøper bare de jeg synes er fine i butikker :) men håper du finner en du liker da !

Military

25.01.2012 kl.14:51

Den første, helt klart!!

Kristine's fotoblogg

25.01.2012 kl.14:54

Kjøp Neverfullen! Selv skal jeg kjøpe en LV Neverfull MM (mindre versjon av GM), den LV Sarah(?) lommeboken og en LV Keepall 55 i løpet av 2012. Alt i Monogram mønsteret selvfølgelig, hehe :-)

camilla

25.01.2012 kl.15:01

det var kule vesker=)

Ida

25.01.2012 kl.15:03

Kristine Broens fotoblogg:ÅÅ.. det er så utrolig mye fint fra LV! Kjempefine ting du har tenkt ut! Jeg lurte/lurer litt på å kjøpe monogrammønsreret selv, men jeg er så uendelig perfeksjonistisk på veskene mine, så når jeg har hørt at monogramhåndtakene med tiden blir brunere og kan bli ujenvne i farge, da ble jeg så usikker. Ebene Damier, den mørke sjakkrutetet bytter imidlertid ikke farge, så den er safe sånn sett!!;D

linda-mari i London

25.01.2012 kl.15:11

Ville kjøp Neverfull.
Du burde går for den kopien av wangen de har på motedronningen.com den skal jeg ihvertfal bestille neste gang! :)

Helene Leinum

25.01.2012 kl.15:15

Du bør kjøpe mulberry! Ønsker meg en, men de er litt for dyre..

Ida

25.01.2012 kl.15:30

M i s s K e i n a p e l F a s: Jeg velger nok den ekte varianten av Wangen, men takk for tips!:)

Ida

25.01.2012 kl.15:33

Helene Leinum: ja, det utrolig mange fine vesker fra Mulberry også! Var litt lei av Alexaen en stund, men nå har jeg fått opp øynene for den igjen!:)

mary.

25.01.2012 kl.15:44

den siste :)

Sofie

25.01.2012 kl.15:51

Jeg har selv den Louis Vuittonen, jeg kjøpte den i oslo for 4200kr. Jeg er råfornøgd! Den er flott, jeg vill gått for den fordi formen er tidløs og kan endres på, og mønstret er nøkternt og tidløst.

Oda

25.01.2012 kl.16:36

Ville valgt den første eller andre.. personlig synes jeg den siste ser veldig billig ut, selv om den ikke er det. Jeg er i tillegg veldig lei det mønstret, men det er jo du som skal ha den. Hvis jeg var deg ville jeg investert i en jeg kunne brukt til mye, og er av god kvalitet så du kan ha det et par år. Det er jo trossalt veldig mye penger det er snakk om :)

nation of gorgeousness

25.01.2012 kl.16:39

Neverfullen! Men den første var utrolig kul, men visst den blir så tung er det jo ikkje bra!

Cathinka

25.01.2012 kl.19:14

Alexander Wang duffel bag er jo sykt fin, men når du sier det med vekt blir det en annen sak. Hadde nok gått for LV, den kan jo rett som det er brukes til alt og varer lenge ;) og prisen er jo ikke den aller verste, men likevel så er det jo penger,men for veskeelskere er ikke alltid 4000 så mye,hehe

Iselin

25.01.2012 kl.20:22

Alexander wang brenda mini, koster jo bare 3300 kr med frakt og toll fra shopbop i leopard :D den er så fin...

Mona - MyBeautifulBag

25.01.2012 kl.22:26

Jeg ville helt klart valgt Neverfull hvis du vil investere i en veske som du kan ha i flere år framover.

Enig i at de to andre er litt mer edgy, så det kommer litt an på hva du er ute etter... Av de to Wang veskene ville jeg valgt the camera bag siden jeg har en forkjærlighet for leopard mønster :) Og så er det et slit med en tung veske i lengden, det begrenser bruken veeeelidg faktisk!

Jeg er en veskefanatiker så du kan jo følge litt med hos meg, kanskje du får noen flere tips ;-)

Lykke til uansett, regner med vi blir oppdatert etterhvert på hva du går for??

Camila

25.01.2012 kl.23:13

Jeg ville gått for LV Neverfull, den passer godt til hverdags, år etter år!

Karoline

25.01.2012 kl.23:58

Neverfull ! Den har jeg fryktelig lyst på :-D

Livettilenskoavhengig

26.01.2012 kl.11:55

Brenda Mini Camerabag i brunt skinn var HELT fantastisk! Tenk så fin den er til sommerlige klær da :) Jeg er jo ikke noe fan av Louis Vuitton, og syns Rocco begynner å bli litt "gammel", på samme måte som Alexa-en til Mulberry. Men den er jo fin, så klart :)

Tenker bare at du ikke har sååå mange vesker i samme størrelsen som Brenda, men du har jo en del i samme størrelse som LV-en?

Marion Hansen

26.01.2012 kl.20:49

Den siste veska jeg kjøpte var Alexander Wang sin Rocco. Den hadde jeg siklet etter leeenge, og den måtte bare bli min! Og jeg angrer virkerlig ikke. Har ikke brukt den så veldig mye til hverdags ennå, men den er ikke så tung altså. Men nå har ikke jeg hatt så mye oppi den heller da.

Jeg ønsker meg Mulberry Alexa! Eller Taylor Oversized leather satchel.. i grå! =)

So Glam

26.01.2012 kl.23:24

Selv har jeg neverfull og elsker den, jeg har monogram og den er veldig praktisk at jeg tenker pà à skaffe meg en til i en annen farge !! Ja, det lyse skinnet blir mòrkere, men jeg synes det ikke gjòr noe, den blir bare finere og finere.

Det er veldig forskjellige vesker, sà bestem deg kanskje for hva du ònsker av vesken.

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits