A Bridezilla in the making..?

Nei da!! Ikke meg hvertfall! Likevel synes jeg det er kjempegøy å begynne tankevirksomheten rundt viktige detaljer som bryllupsinvitasjoner, bordkort, menyer og så videre. Det er lenge til disse skal bestilles, men siden bryllup for blir en dyr begivenhet, skader det ikke å sjekke utvalget på produktene slik at budsjettet blir riktig.

Stilmessig kommer det nok ikke som en overraskelse at jeg (og kjæresten forøvrig) er veldig glad i det klassiske og enkle. Detaljer som monogram, struktur og satengbånd er derfor detaljer vi liker og ser etter i tilbehøret.

Nedenfor ser du noen av de ulike invitasjonenen jeg har kommet over og som jeg liker.De er ulike, men alle sammen er i en type stil og utforming jeg godt kunne tenkt meg! Navnet på nettbutikkene finner du under bildene.Disse invitasjonenen er hentet fra nettsiden bryllupsinvitasjoner.no. Blant annet fant bloggeren "Fotballfrue" sine bryllupsinvitasjoner fra denne nettsiden. Sjekk ut http://www.bryllupsinvitasjoner.no/

 

Jeg kom over en annen nettside som også hadde flotte invitasjoner. Her hadde de både doble og enkle invitasjoner med satengbånd og monogram. Disse satengbåndene kan man selv velge fargen på, slik at man få sitt eget utrykk frem. Her var noen av de modellene jeg likte aller best.

Doble invitasjoner:

 

Enkle invitasjoner:

Likte du det du så her, kan du sjekke ut http://www.dinbryllupsinvitasjon.no/ for å finne ut mer om produktene!

14 kommentarer

starstruck2

06.01.2012 kl.17:38

fin blogg - blir kjempeglad for kommentar tilbake :)

juliehar

06.01.2012 kl.17:42

Ville nok godt for noe liknende ja ... ;)

kamerasilje

06.01.2012 kl.17:42

God helg :)

interiorkuppet

06.01.2012 kl.17:54

Så mange fine invitasjoner:-)

Skal følge med på bloggen din, driver nemlig også planlegging av bryllup,det finner sted neste år da..

men mye er alt planlagt..

Blir gøy å følge med videre:-)

Ha en fin kveld:-)

Ida

06.01.2012 kl.18:04

interiorkuppet:Så gøy, gratulerer til deg også!! Jeg skal ikke gifte meg før neste sommer jeg heller, men det er ingenting i veien med å starte tidlig planlegging!;)

Ha en fin helg!

Elisabeth

06.01.2012 kl.18:30

De er flinke og SUPER god service :D Har fått førsteutkast av de på monogramer, og de svarer raskt og er kjempe behjelpelige :)

Ida

06.01.2012 kl.18:54

Elisabeth:Så godt å høre! Hvilken av butikkene var det du kjøpte fra?:)

Livettilenskoavhengig

06.01.2012 kl.21:10

Tror det vanskeligste med bryllup må være brudekjolen. Hvilken type brudekjole tror du du ender opp med? :)

Ida

06.01.2012 kl.23:06

livettilenskoavhengig:Brudekjolen har jeg nokså klart for meg hvordan jeg vil skal være. Hvertfall pr. idag ønsker jeg meg en stroppeløs kjole i ivory med klassisk snitt. Når tiden har begynt å nærme seg skal jeg så absolutt legge ut noen mulige kandidater. Det vanskeligste i forbindelse med bryllup synes jeg er gjestelisten..Nå er jo ikke vårt bryllup før sommeren 2013 siden de fleste lokaler og kirker nok alt er booket, så vi har god tid til å fikse på den. Men..problemet er jo altså..Hvem ber man? Både jeg og forloveden har store familier og slekter, som vi også har endel kontakt med. Jeg har blant annet 9 søskenbarn jeg har endel kontakt med og flere av disse har samboere/er gift, så da må deres partnere også bes. Også kommer onkler og tanter.(Jeg har jo ikke mindre enn 5 onkeler/tanter som alle er gift). Kjæresten på sin side har 4 sett onkler og tanter. Så kommer vennene da..Hvem ber man der? Jeg vil jo helst be mange av venninnene mine (Har 10 stykker jeg tenker kan komme), og de fleste av disse har kjæreste/samboer igjen.Ved en kjapt overslag bikker vi fort over 100 gjester og det blir både stort og DYRT!! Sliter faktisk med å finne ut hvem jeg prioriterer.. Vennene eller familien???

Livettilenskoavhengig

06.01.2012 kl.23:14

Okay :) Jeg selv kunne aldri, hvis jeg skulle giftet meg, gått i en klassisk, hvit brudekjole. Vet ikke hvorfor. Fint at du allerede har noen visjoner om hvordan du vil ha det :)

Det der er nok vanskelig, ja. Bryllup er dyrt, men tror også man får ganske mye i gave hos de man inviterer? Er i hvertfall mitt inntrykk. Men jo, det er et vanskelig valg.

Ida

06.01.2012 kl.23:30

livettilenskoavhengig: Så spennende at du tenker annerledes der! Når det gjelder brudekjole er jeg helt urokkelig på at det skal være klassisk og pent og hvitt!;)

Man får jo masse gaver, så man får "igjen" for å be mange folk, men det er klart at tusenlappene flakser nok av sted på et blunk. De fleste jeg kjenner som har hatt bryllup har brukt nærmere 100.000kr- 150.000kr på det. Ting som fotograf, ringer, alkohol, spisested, pynt, blomster, bortkort, morgengave, bryllupsreise osv., blir nokså dyrt! Ideelt sett tenker jeg st rundt 65 gjester holder ledende!!

Livettilenskoavhengig

06.01.2012 kl.23:33

Det blir nok bra uansett, og du og forloveden finner nok ut av det sammen skal du se :)

marteslilleboble

03.03.2013 kl.20:20

Ååå, det er så gøy!

Så dere gifter dere 3. august? :) Vi gifter oss 10. august - spennende at det er så kort tid igjen! Alt som skal ordnes, det er stressende og moro samtidig :)

Ida

04.03.2013 kl.19:32

marteslilleboble: Oj, så spennende! Gratulerer til dere også! Har du fått det meste på plass? Her har dato, kirke, lokale, forlovere, gjesteliste og budsjett kommet på plass, men ellers er det mye småtin igjen som gjenstår!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits