New stuff

Siden jeg er ferdig med alle julegavene og har pakket inn nesten alle sammen også, er det godt å kunne unne seg noe fint til seg selv også! For en stund siden kom jeg over dette "Cleopatra"-smykket på Bikbok og da det var på 2 for 1-tilbud kjøpte jeg det med en matchende ring til!

Jeg er veldig glad i å bruke gull, men jeg har få smykker med matt overflate, så det var godt å få litt variasjon i tilbehøret.

Denne oversizede boyfriend genseren fra Vila er blitt en av mine favoritter og jeg har brukt den masse den siste tiden! Den er passe lang og løs, uten å føles slaskete eller formløs ut. Den er rett og slett digg å ha på! Den finnes også i hvitt med fargede striper og siden jeg liker den jeg har alt så godt kanskje jeg kjøper den hvite også? Denne genseren blir uansett fin også mot vår- og sommeren, til jeansshorts og en casual look.

Ukesvis med masse stress har satt sitt preg på huden min, så nå har jeg kjøpt en deilig rensekrem med mild eksfoliering. Det får nok skikk på huden min!:)

4 kommentarer

Emma

22.12.2011 kl.19:21

fine ting, likte spesielt genseren :D

(btw: kommenterer du på bloggen min så kommenterer jeg ALLTID tilbake:D )

Charlotte Aurora

22.12.2011 kl.19:24

Elsker både genseren og smykket. Herlig!

Charlene

22.12.2011 kl.22:57

Det er så mye handel til andre, at man må unne seg selv noe synes jeg :D

Hanne Lisa

24.12.2011 kl.14:10

God jul til deg og dine :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits