Drømmevesker for 2012

Jeg er og blir en veskejente og det skorter ikke på favoritter jeg mer enn gjerne vil ha tak i det kommende året. Nå er jeg allerede heldig å eie noen flotte vekser, men det skader jo ikke å drømme om noen nye gode investeringer en ønsker seg det neste året. Under ser du noen av mine drømmevesker...Som du ser har jeg valgt for klassiske vesker og ingen typiske it-vesker denne gangen, selv om det fort kan endre seg! Det er jo alltid spennende å se hva kjente veskedesignere som Mulberry og Marc by Marc Jacobs har laget for vår og sommer kolleksjonen!

Først og fremst er Balenciagas Motorcycle Bag en soleklar veskefavoritt! Med spennende detaljer blir den aldri kjedelig og rocker opp ethvert antrekk. Balenciaga har flere lekre modeller og i et vel av farger. Siden jeg allerede eier et par sorte vesker, hadde det vært kult å eie en i f.eks burgunder eller i en annen farge. Likevel tror jeg min trang for klassiske og langsiktige investeringer kommer til å overbevise meg om å kjøpe en slik i sort eller gråsort. Uansett - denne vesken er bare helt utrolig!!

Balenciaga Motorcycle Bag

 

Denne lille clutchvesken fra Louis Vuitton har vært en storfavoritt siden tidlig i vår og da jeg fikk prøvd den på selv i høst fikk jeg virkelig bekreftet at denne vesken blir et meget godt kjøp. Den rommer mye mer enn man skulle tro og kommer med både en lang lærreim og med en mer pyntet, kort gullenke. Den passer dermed like godt som selskapsveske, som en snerten byveske på vei til kinoen eller på kafetur. Jeg har allerede god erfaring med damier-printen på min Speedy 30, så jeg vet damierprinten kommer til å funke!

Louis Vuitton Eva Clutch i Damier

Egentlig er jeg ikke så veldig glad i monogramvesker, men denne fra Gucci har jeg likt utrolig lenge og jeg har ikke helt klart å legge den fra meg. Jeg liker den slouchy looken og de lange hankene, som man fint kan bære på skuldrene. At vesken har et lyst materiale gjør den også fin som en vår og sommerveske. Jeg har bare fått prøvd den en gang på, og da ble jeg så absolutt litt betatt - hvis man kan si det om en veske..hehe..

Gucci Sukey Boston bag

Hva synes du om veskene jeg har valgt ut?


 

8 kommentarer

Sandra

25.11.2011 kl.13:00

Liker den øverste kjempegodt, den er SÅ fin :-D

kajaar

25.11.2011 kl.14:46

Åå elsket de, nydelige! <3

Julia Marie Olava Hald

25.11.2011 kl.14:48

syns de var nyydlige. :D likte den nederste best, men kunne godt hatt alle!

combination

25.11.2011 kl.14:49

nydelige :D

Vilja Norin

25.11.2011 kl.14:50

Fine!^^

celineekristiansen

25.11.2011 kl.14:57

likerr

Mona

18.12.2011 kl.21:40

Eva clutch er min favoritt! :)

Har også hatt lyst på denne veldig lenge og holdt på å kjøpe den i sommer, men så ble Osloturen avlyst.. Men jeg har heller ikke gitt den opp og det kan nok være at den en dag blir min ;-)

Er heller ikke så glad i monogram vesker (bortsett fra på min Palermo PM i Monogram som jeg elsker!), så Damier er perfekt. Her hvor jeg bor er det nok ingen som hadde hatt snøring på hvilket merke det var og det passer meg ypperlig ;-)

Ida

18.12.2011 kl.23:14

Mona:Hehe..ja litt slik tenkte jeg også! Fint massevis av damer i fleecegenser, crocs og fake monogram LV der jeg bor (jeg vil jo ikke at folk skal tro den er fake!;-P) + at jeg liker damier bedre - derfor var det en lett avgjørelse å ta for meg også!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits