Mine shoppingfavoritter i 2011

2011 har vært et helt fantastisk år med mange flotte innkjøp og gaver. Dette året var det første året jeg var i full jobb, noe som gjorde at jeg endelig kunne realisere mange drømmekjøp jeg hadde hatt i årevis. Jeg fylte også 25 år dette året og i min familie er dette en skikkelig merkedag, så familie, venner og kjæresten var veldig rause med gavene jeg fikk. I denne posten kan du derfor se noe av mine favorittinnkjøp fra 2011 og hvorfor! Lurer du på noe, er det bare å spørre!:)

 En av de første kjøpene i 2011 var denne nydelige mini clutchen fra Mulberry. Den er i deilig mykt skinn, med en stor logo av et morbærstre (mulberry = morbær). Jeg fikk mange gavekrot til jul, som jeg utover våren brukte flittig!


Det populære dyreprintskjerf fra By Marlene Birger - var en gave til meg selv etter vel overstått og bestårr norsk grammatikk analyse-eksamen!! Dette ble brukt flittig gjennom hele vinteren og utover våren. Også nå i høst har jeg tatt det frem igjen. Jeg er ellers  veldig forsiktig med mønstre, men dyreprint er et mønster jeg føler meg veldig komfortabel med å bruke!

 

En av favorittveskene mine gjennom mange år ble endelig min til 25årsdagen min, takket være en generøs kjæreste og gavekort jeg hadde spart siden julen. Om jeg er fornøyd, ja gjett! Du kan lese mer om mine erfaringer med hobo-vesken min under arkiver for juni 2011.
Hvite converse passer til alt og alle og i sommer fikk jeg et par i feriegave med min snille mamma 


Min beste venn - og nydelige samboer  slo nok en gang til og gav meg disse Wayfarer Ray Ban solbrillene i gave da vi var i Stockholm tidligere i høst. Jeg elsker deg min kjære <3

Dette peace-armbåndet fra Bjørg tiltrakk meg med sin enkelhet og symbolikk. 

Disse pudderrosa ballerinaskoene i lakk tiltalte meg med en eneste gang og de ble en av sommerens favoritter i varmen!

 

Dongrijakker med riktig snitt er utrolig kule og i vår fant jeg denne dongrijakken fra H&M som ble flittig brukt i sommermånedene.

 

I fjor gav kjæresten min meg en nydelig YSL-ring som jeg hadde ønsket meg i månedsvis. I sommer overrasket min nydelige og snille mamma meg med nok en nydelig ring fra YSL, denne gangen i mørkeblå! Disse to ringene er noe av de kjæreste smykkene jeg eier.Tre favoritter fra 2011 på ett og samme bilde : Min høyt elskede Louis Vuitton Speedy 30 som jeg kjøpte til 25-årsdagen min, hvit blazer fra H&M og mørkrosa bluse med knyting i halsen, også fra H&M.


Dongrishort er et plagg jeg aldri tror kommer til å gå av sommermoten. Den er noe med den effortlesse looken med utallige kombinasjonsmuligheter som gjør disse shortsene så populære. Jeg fant min favorittmodell hos H&M i sommer og jeg sikret meg både denne og en i ennå lysere vask.Denne hårdougnuten er helt suveren for å få til en lekker og stor hårknute. Denne koster 80kr hos Glitter og er en suveren hårinvestering! Perfekt til fest eller på hverdager hvor man vil ha håret bort fra øynene.Denne minitoalettvesken er med meg overalt og inneholder alt fra ekstra kontaktlinser, lipgloss, plaster,tamponger, ibux, øyendråper, nesespray, håndsprit, miniparfymeflaske, q-tips og alt annet man plutselig kan trenge å ha for hånden. En slik liten toalettveske anbefales på det sterkeste å ha med i veska! En vet jo aldri når noe uforutsett oppstår!


ENDELIG - etter flere vintere hvor jeg har lengtet etter og ønsket meg denne jakken, har jeg fått tak i en god og varm Canada Goose Expetition - endelig god å varm i vinter!!


Chunky statementsmykker passer både til hverdag og til fest og dette smykket fra Lindex har blitt en av de mest brukte smykkene, og dermed en av favorittene mine dette året!


Denne beige blazerjakken fra H&M var en av favorittene mine denne høsten og jeg gleder meg allerede masse til å kunne ta den frem igjen til våren!

Denne våren hadde jeg min aller siste eksamen (jeg håper det blir den siste..) og vel endt utdanning ble belønnet og feiret med en Louis Vuitton kalender i det klassiske monogrammønsteret. I høst fikk jeg hotstampet inn initialene mine, noe som gjøre den ekstra unik! Denne er i likhet med MbMJ minitoalettmappen alltid med i vesken min.


Den siste favoritten jeg plukker ut er disse roseøredobbene med strasssteiner fra Cecilie Melli. De er utrolig søte og passe pyntet - akkurat slik jeg vil at øredobber skal være!

Hva er dine favorittkjøp i 2011??


 

 

16 kommentarer

kamerasilje

23.11.2011 kl.16:01

Fine ting :)

Kjempe fin blogg , ha en fin dag ^^,

kajaar

23.11.2011 kl.16:01

Elsket kjøpene, absolutt nydelig! <3

turneit

23.11.2011 kl.16:04

Kul blogg ass. Sjekke ut min ? <3

Linda

23.11.2011 kl.16:06

WOW! Så utrolig masse fint! Gleder meg til å bli ferdig med studiene, og bruke penger på andre butikker enn Cubus og H&M :p

Diana Solheim

23.11.2011 kl.16:11

Å herregud så mye fint :) Ble skikkelig misunneig her jeg sitter..

Skjønner godt at det er dine favoritt kjøp:)

amaliestavem

23.11.2011 kl.16:30

ååå, mye fint!

likte best convers'a, elsker conversee:)) <3

neringutia

23.11.2011 kl.16:30

Oh I like them :)

karoline

23.11.2011 kl.16:41

Du har så mye fint :-D

svta

23.11.2011 kl.16:43

ååå ble sykt missunnelig ! :) kjempe fine ting og kjempe fin blogg :)

Katrine

23.11.2011 kl.16:45

wow, kjempemye fint!:-D

Ida

23.11.2011 kl.18:49

Diana Solheim: Hehe..takk!:D

Ida

23.11.2011 kl.18:51

Linda Nordgård:Det er veldig deilig å kunne ha litt mer penger enn man hadde som student, ja!:)

Livettilenskoavhengig

24.11.2011 kl.00:58

Utrolig fin post :) Du har jammen hatt en bra økning i garderoben det siste året! :)

Hehe, litt gøy at initialene dine er IML. Mine er IMA, og jeg har tatt navn etter bestemoren min, som også het Ida :) Bare sånn random facts :p

Ida

24.11.2011 kl.11:16

livettilenskoavhengig:Jo, tusen takk for det! Det har vært et kjempefint år, med mange gode innkjøp, men det har jo ikke kommet av seg selv. Har jobbet sykt mye og kjøpt sjeldnere , men dyrere.

Hehe..det er veldig fint med initialer på ting ja!:))

Tine Andrea

30.11.2011 kl.12:58

åh! jula blir ikke den samme uten deg på cosmo, kjære ida! savner deg!

Ida

30.11.2011 kl.21:13

Tine Andrea:ÅÅ!! Jeg vet!!:))) Savner deg også T-rex!<3 Hehe..kom på i sted hvor kos vi hadde det i juletida i fjor, selv om det var mye å gjøre! Håper du har det bare bra!!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits