Lyspunkter

Noe av det jeg liker best med denne ellers så mørke og stusslige årstiden er å tenne massevis  telys, lykter og lysestaker. Det er noe eget med det varme, fine lyset i alt mørket. Nå er det ikke mange dagene til første søndag i advent og da kan man for alvor ta frem lyspynt og lykter og kjenne julestemningen komme!

I vinduskarmen står de små telys - sinkhusene mine. Jeg fant dem ved en  tilfeldighet da jeg var på Rema 1000 en tur. De var et billig lite impulskjøp, som har vist seg å bli en av favorittene mine nå i november. De er utrolig fine i mørket og vanslige små telys passer perfekt inni.

Denne store lyskuppelen fikk jeg av min fantastiske svigermor. Hun var en tur innom Riviera Maison i Trondheim, en av mine favoritt interiørbutikker. I denne tenner jeg store telys som gir denne kuppelen nydelig skinn og lys i timesvis!

10 kommentarer

Så fin lyskuppel, likte den veldig godt :)

24.11.2011 kl.11:50

Så fine :)

Livettilenskoavhengig

24.11.2011 kl.11:59

Du som er en veskejente: jeg SKAL kjøpe min aller første designerveske i januar når jeg drar til London, og det skal bli en Mulberry. Hvilke modeller er det du har? Hvordan er skinnet på de? Får du plass til mye i den messengermodellen du har? Tenker på Mitzy Messenger. Vil ha en mellomstor veske med plass til bok i tillegg til alt annet, og kanskje til og med kameraet, men som liksom ikke er så "stor" når man bare har litt ting i den.

time2live

24.11.2011 kl.12:50

Kjempe fine!
kjempe fine :)

Frøken Stine

24.11.2011 kl.14:17

Den kuppelen var fantastisk fin! :)

Ida

24.11.2011 kl.15:55

livettilenskoavhengig:Å!! Så spennende! Jeg har litt forskjellig modeller (Hvis du vil kan jeg lage en mulberry-post en av de neste dagene!). Jeg har en en stor A4 format shopperveske i sort, en massenger unisex veske i sort, og en clutch i mykt skinn. Jeg har også lånt mammas Bayswater lenge, men jeg har levert den tilbake nå. Jeg har kun sorte vesker fra Mulberry ennå. Skinnet på de to største veskene mine er i såkalt "cow hide" som er okselær med grov struktur. Dette læret er veldig holdbart og tåler godt daglig bruk. Jeg vet Mitzy Messanger vesken er i en lærtype som har cowhide med et litt glossy impregneneringslag over seg. Det vil med tiden mattes litt ned, men det gjør den bare penere. Mitzy Messanger er faktisk en av mine favoritter fra Mulberry selv! Den er utrolig lekker og rommer masse av det du trenger til daglig, uten å bli altfor stor og ruvende. Jeg synes du skal gå for den - du kommer ikke til å angre!!:)))

Livettilenskoavhengig

24.11.2011 kl.17:59

Ja, hadde vært fint med Mulberry-innlegg :)

Tenker på Mitzy Messenger i oak, rett og slett fordi størrelsen er bra og så har den en lang, fin rem man kan korte inn på hvis man vil :)

Gleder meg til Londontur og shopping!! ;)

Ida

24.11.2011 kl.19:12

livettilenskoavhengig: Skjønner godt at du gleder deg til tur!! Det hadde jeg gjort også!:D Jeg skal se hva jeg får til av Mulberryinnlegg i løpet av helgen. Stay tuned!:)

Ida

24.11.2011 kl.19:13

Stine:Takk for det!:) Du får tak i den på Riviera Maison!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits