Bjørg ring -soon to be mine

I kveld var jeg og en venninne på en sniktittvisning av smykkedesigneren Bjørgs neste smykkekolleksjon. Her fikk vi se en masse spennende nyheter fra den kommende kolleksjonen og der var ikke få ting som fristet! Alt fra klassiske , enkle hjerter med inskripsjoner, charms og armbånd, til ringer med store steiner,fjærsmykker, lange smykker med en liten kapsel fylt med en fjær eller en sommerfugl, spikersmukke og ribbeinssarmcuff.

Bjørg er en smykkeserie som ofte spiller på det kunstneriske og litt spesielle og sære, og det appelerer veldig til meg. Siden jeg selv er nokså klassisk og enkel i klessmaken, og sjelden velger de heeelt ville trendene, synes jeg det er kult at smykker og tilbehør kan ha en litt råere inntrykk. Nettopp derfor har jeg latt meg fascinere veldig av Bjørgs kolleksjoner. Dødningehoder, spikere, hestehårssmykker, ribbein og store steiner funker godt på fingeren, rundt håndleddet eller i ørene. Denne kvelden kunne man være så heldig å vinne et smykke fra kolleksjonen i loddtrekning, (dessverre ble det ikke meg..), men alle kunne forhåndsbestille smykkene fra vårkolleksjonen nå og få 15% avslag på disse ved kjøp.Er det rart jeg ble fristet?Etter litt overveiing, (jeg prøver jo tross alt å spare!) bestemte jeg meg likevel for å kjøpe denne dødskule ribbeinsringen i sølvbelagt bronse.Den er en del av vårens kolleksjon, og ventes ikke ute i butikk før i februar neste år. Er jeg heldig, kan jeg likevel få den litt før, siden jeg har forhåndsbestilt den.Den er sinnsykt kul på og jeg gleder meg allerede til jeg får ha den på fingeren!!

 

Hva synes du om Bjørgs smykker?

7 kommentarer

ribee

02.11.2011 kl.00:15

STILI!

Rikke :)

02.11.2011 kl.02:14

Kjempefine smykker! Den siste ringen var jo bare råstilig da! :)

Livettilenskoavhengig

02.11.2011 kl.09:37

Den var RÅ!

Anna Lollipop

02.11.2011 kl.09:40

Åh, jeg er så glad i den ringen.

Nelly Rasmussen -

03.11.2011 kl.21:35

Elsker dem! :)

Anette K. Sørheim

05.11.2011 kl.00:32

utrolig fine dem er!

Nina -

07.11.2011 kl.11:49

Åh, så mye fint! Kanskje jeg skal ønske meg julegaver fra Bjørg i år:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits