Resultatet fra Stockholmsshoppingen!

Før jeg dro på tur til Stockholm hadde jeg ikke lagt noen slagplan, men jeg var helt sikker på at jeg måtte ha:

-En sort blazer 

-"Noe" litt ekstra spesielt, som minnet meg om turen (ny veske, sko, jakke, smykker f.eks) 

Med såpass lite planlegging i forkant var det nokså åpent hva shoppingresultatet ble...;)

Dette endte jeg altså opp med!

Ny mellomsesongparkas fra Massimo Dutti i armygrønn (den eneste grønnfargen jeg kler!). Jeg falt fullstendig for lærbeltedetaljen, som fremhever midjen. Jakken er i en slags oilskin finish og er utrolig tung, men det gjør også at den henger veldig godt på kroppen. Den er foret, så den varmer godt en periode til! Først dagen etter oppdaget jeg at pelskanten på hetta (som jeg stusset over virket fantastisk flott til å være fake) faktisk viste seg å være ekte..

På søndagen (med åpen butikker) kom jeg og typen også over en butikk som hadde salg på solbriller. Vi peilet oss begge raskt inn på Ray Ban- solbrillene, som var til 25% rabatt! Her snakker vi om klassiske Ray Bans i tidløst design til redusert pris! Dette tilbudet måtte jo både jeg og typen slå til på! Det var en stykk superglad Ida som fikk påspandert nye solbriller av verdens aller best<3


Klassiske medium Wayfarers i sort. I love`em!


En av turens planlagte kjøp var en sort blazer fra Zara. Dette er fordi Zaras blazere etter min mening er de beste blazerene, både i kvalitet, design og pris en kan finne i kjedebutikker. (Beklager crappy bildekvalitet..)


Etter at jeg begynte som kontaktlærer i høst har min allerede noe stressede hud virkelig fått kjørt seg! Jeg har lenge lett etter en god dag- nattkrem eller serum som kan roe ned huden min. Jeg har tidligere brukt Biotherms Skin-Ergetic dagkrem og var godt fornøyd med denne, så jeg var positiv til også å prøve ut nattkremen og serumet som hører til. Etter snart tre dagers bruk virker huden langt mer fuktet og glødende, så jeg får håpe den gjør susen!


Når jeg er på reiser pleier jeg å kjøpe en fashionbok jeg liker. Også denne gangen kom jeg over flott bok jeg ville ha med meg hjem!


Jeg kjøpte også en herlig ullgenser i merionoull fra Filippa K som kan sees på bildet over. Denne var i en basic grålig sandfarge, en nyanse jeg digger. Min tidligere erfaring med plagg fra Filippa  K er veldig bra, så selv om plaggene ikke akkurat er billige, er de vel verdt pengene! I tillegg til dette ble det også et par julegaver!;)

Hva syns du?:)

 

3 kommentarer

candusis

25.10.2011 kl.23:20

digger brillene!

catrinact

25.10.2011 kl.23:25

uuh slitan med nye ting!

Jaaden Asfi

25.10.2011 kl.23:34

nice stuff.. Har familie i Stockholm men har aldri vært i sentrum

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits