Mine Stockholmsanbefalinger!

I helgen var jeg i Stockholm sammen med kjæresten min og her nøt vi en snarvisitt av denne flotte byen.Ikke bare er Stockholm en av de hippeste byene i Europa, her er det også massevis av flott arkitektur, spennende stder og besøke og plenty med shopping! Midt i blinken for enhver storbyelsker, ikke sant?;) Den første kvelden (fredag) gikk mest med på å reise, finne hotellet og ordne seg til å dra ut. Lørdagen etter ladet jeg opp til en lang shoppingøkt og her fikk beina virkelig kjørt deg. Jeg gikk sikkert ei mil - minst!! Søndagen ble også brukt til shopping, ettersom sentrumsbutikkene faktisk holder åpent fra kl. 11 på formiddagen. Perfekt når man vil få med seg litt ekstra. Vi bodde veldig nært hoveshoppinggata i Stovkholm, Drottninggatan. I denne gata ligger det aller meste av kjente og kjære merkebutikker, som f.eks Zara, Gina Tricot, ONLY, H&M, Din sko, ALDO osv osv. Selv valgte jeg å styre unna de fleste av disse butikkene (utenom Zara og H&M trend da..), siden mye av det samme utvalget finnes hjemme i Norge. I stedet sjekket jeg ut steder som PUB (et 5 etasjers stort departments store-senter like ved Drottninggatan). Ikke la deg lure av navnet PUB, her finner du det meste fra kule klesmerker som Acne, Dagmar, Whyred,Lexington, Canada Goose, Levis og Fillipa K for å nevne noen. Man finner også en flott interiør og kjøkken avdeling, i tillegg til møbler osv fra R.O.O.M, House Doctor og Himla. Mye bra altså!


PUB og Drottninggatan (Bildene er lånt fra Google)

I tillegg til PUB finnes også kjente sentre som Åhlens City, som også ligger like ved Drottningegatan og NK-senteret i Hamnegatan, ikke så langt unna Stockholms Kulturhus. Like ved Kulturhuset finner man også Gallerian, som er et annet stort senter. Åhlens City er et senter som tilbyr egen etasje for kosmetikk, parfyme og assesories, herre, dame og barn. I tillegg finner man noe interiør og bok og media. Er det rart at lommeboka slankes dramatisk?;-P NK-senteret tilbyr endel mer utvalg i form av eksklusive merker som Alexander Wang, Longchamp, Missoni, Burberry, Marc by Marc Jacobs,Hugo Boss, osv osv. Det meste av det man ønsker seg finner man her!

Åhlens City ligger lett til ved Drottninggatan

 

NK senteret sett uten fra og innvendig


Bilde fra Gallerian

NK senteret sett utenfra og innvendig. Rett og slett fantastisk!! (Bildene er lånt fra Google.)

Man kan jo ikke komme foruten litt sightseeing også, og i Stockholm er Gamlebyen verdt en kikk. Den ligger en kjapp spasertur videre nedover Drottninggatan, så det er lett å finne frem. Her ligger det massevis av suvernirbutikker og håndverksbutikker inne i de trange smugene. Det Kongelige Slottet ligger også her.


 Diverse bilder fra Gamlastan (Bildene er tatt av meg)

En liten oversikt over hva jeg kjøpte på turen, kommer i en annen post - stay tuned!!:D

 Har du vært i Stockholm? Hva likte du best med byen?

2 kommentarer

KRISTI :)

25.10.2011 kl.21:34

kul blogg :)

Solkro

25.10.2011 kl.21:41

Ja jeg må bare si meg enig Stockholm er en fantastisk by, jeg likte den bedre enn København og en vakker dag skal jeg tilbake:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits