TGIF

Endelig ble det helg - og fri etter en vanvittig hektisk uke på jobben. Det har vært utrolig mye å gjøre og jeg har jobbet overtid hver eneste dag for å rekje over alt. Livet er hardt som nyutdannet skal jeg si dere!Jeg vet forresten ikke om jeg har fortalt dere om det, men pga av sykdom, har jeg nå overtatt en stilling som kontaktlærer (var faglærer tidligere) og dette gjør at jeg nå har hovedansvaret for en hel klasse! Mye å mye å gjøre og mye å organisere, men heldigvis er det en gjeng flotte unger!

Ellers har uka gått sin vante gang, med noen hyggelig avbrekk som quizkveld og kaffedater her og der.I kveld skal jeg dessuten på fotballkamp, hvor jeg skal være på VIP-området (det er kult!;)) og i morgen venter ost og vin-kveld med et vennepar. Oppi alt dette skal jeg virkelig prøve å slappe av, for i løpet av uken har jeg klart å hoste (!) på meg en brist i ribbeinet grunnet en langvarig forkjølelse... Rett og slett suverent, ikke sant!!;) Hvordan har din uke vært og hva er dine planer for helgen??

Dagens består av cardigan fra Bikbok, støvletter fra Bianco, veske fra Mulberry og ring fra Green Papaya. Lunt og varmt!!;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits