Nok en bokanbefaling!

På oppfordring fra en leser valgte jeg i kveld å legge ut en liten bokanbefaling, denne gangen fra min nye "Style yourself"-bok, hvor 95 internasjonalt kjente bloggere har bidratt med bilder, tips, kommentarer og råd! Dette er en bok med svært mye innhold, både av tekst og bilder, så her har man mye spennende å kikke i. Boken kjøpte jeg på Tanum.no nettbutikk og kostet kun 142kr!! For meg som samler på fashionbøker, finnes det ikke noe bedre enn å kunne klikke seg inn og bestille det man vil ha. Frakten er det heller ingenting å si på, rundt 25kr eller noe slikt. En bokanbefaling passet meg dessuten perfekt, siden jeg de siste dagene har vært skikkelig uttafor med forkjølelse og feber og bloggeformen har vært laber. Da blir det altså bokanbefaling fra sjukesenga..hehe..Håper dere liker posten!!

Noen av lookene i boka var nok ikke helt min stil, siden det ble mye mønster, farger og detaljer. Samtidig kom jeg også over bilder som gikk rett hjem også hos meg, med klassiske, rene snitt og etablerte merkeprodukter. Med andre ord, dette er en stylingbok som passer til alle sorter moteinteresserte jenter- alt fra klassisk, supertrendy, minimalustiske, rocka, fargeglade,romantiske, 50's..For 142kr får man hvertfall mye fin inspo!! Jeg tør påstå at denne er en fin bursdagsgave eller julegave!:)

"Style yourself" er skrevet på engelsk og koster kr. 142 på Tanum.no nettsider.

4 kommentarer

Jeg bare må ha den boken! :)

Christina

08.09.2011 kl.22:49

Den har eg kjempelyst på! For vell ta å bestille den snart :-)

Hege Christine Sørensen

08.09.2011 kl.23:19

Så morsom blogg!!!

Hege

Randi

09.09.2011 kl.11:52

tusen takk! Blir nok å bestille denne boka ja!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits