Budrunder og interiørønsker

Akkurat er jeg og samboeren min på vei opp til Trondheim for å flytte ut leiligheten vi hadde der. Varebilen vi har er derfor proppfull av pappesker,bobleplast og gamle aviser- her skal alt av kjøkkenutstyr, servise og møbler med! Idag fikk vi forresten melding fra eiendomsmegleren om at budet vi gav i går, nå har blitt høynet av en annen budgiver. Vi legger nå derfor en strategi på hvordan vi skal "kontre" det nye budet. Dette blir spennende!

Uansett hvordan det går idag, er det veldig gøy å se på interiør og å bli inspirert. Blant annet fant jeg denne lysekronen på Skeidar idag. Denne hadde blitt lekker over spisebordet!

Én kommentar

Livettilenskoavhengig

28.07.2011 kl.18:36

Har lyst på lysekrone jeg og, men den skal være i walk in-skapet jeg skal ha når jeg får leilighet ;) Lykke til med flytting og budrunden!!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits