Hvite Converse

De siste ukene har foreldrene min og lillebroren min vært i USA, mens jeg og lillesøster har vært hjemme i denne perioden for å passe hus og hund. Siden vi ikke fikk mulighet til å være med, synes mor og far det var litt stas å kunne gi oss feriegaver. USA er jo som kjent ganske mye billigere enn Norge når det kommer til endel merker og Converse er en av disse Prisen for et par amerikanske Converse er 45 USD, rundt 240 norske kroner. Jeg har allerede et par Converse i grått, så da var det fint å få et par i hvitt!

2 kommentarer

freelikeme

26.07.2011 kl.17:22

elsker bloggen, du er så nydelig!

Livettilenskoavhengig

26.07.2011 kl.17:45

Elsker Converse :) Har hatt et par lærsko i gull som jeg brukte i fire år, men så kastet jeg de da jeg flyttet fordi de revnet. Har lyst på et par light i brunt skinn :) Fikk du vesken du ønsket deg? :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits