Om å ta hverdagen tilbake

Etter dager med sterke TV-bilder og intense følelsesinntrykk som har rystet oss alle og nærmest lammet oss, har jeg etterhvert kjent et sterkt behov for å ta fatt på hverdagen min igjen. En enkelt person skal ikke få den pervese tilfredstillelsen å sette et helt folk i et følelsesmessig vakuum. Vi må ta hverdagen vår tilbake, på tross av at vi er sjokkerte, sinte og triste. Jeg har derfor bestemt meg for å skrive noen innlegg idag - i den samme ubekymrede og lette tones som tidligere. Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg lengre, men jeg kjenner at jeg selv trenger å tenke på noe annet enn det som har preget tankene de siste døgnene. Jeg velger derfor fra nå av å igjennoppta bloggingen som før 22/7. Håper dere vil støtte meg på dette.

-Ida

Én kommentar

Livettilenskoavhengig

26.07.2011 kl.17:50

Har tatt den samme beslutningen. Det blir for mye, rett og slett, og jeg føler det blir for dumt om jeg som ikke har vært involvert på noen måtte skal begynne å legge ut om det samme som alle andre skriver om. Det er viktigere å støtte de som har vært gjennom helvetet og de som har mistet noen. OG, vi skal ikke la ham få viljen sin ved å ikke gjøre om vi alltid gjør uansett - han skal ikke tro han har forandret noe!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits