Mitt lille land- Jeg elsker deg

Etter fredagens grusomme hendelser har jeg sittet igjen med massive følelser av sorg, vantro, sjokk og sinne. Helgen har vært preget av stillhet og et behov for å være sammen med nære venner for å snakke om inntrykkene våre. Etter selv å ha bodd i Oslo i flere år, ikke langt unna Regjeringskvartalet var det et sjokk å se byen som jeg er så glad i bli angrepet på en så brutal måte. Flere venner og kjente av meg var i nærheten av eksplosjonen, men samtlige er i god behold.

Hverken jeg eller noen av mine aller nærmeste venner kjenner noen av de rammede i Oslo og Utøya,men jeg har bekjente som mistet noen de kjente på Utøya. Da blir katastrofen likevel nær og vond.

I kveld kommer foreldrene mine og lillebroren min hjem til Norge, etter å ha vært bortreist lenge. Da skal jeg gi dem en god klem og fortelle dem hvor utrolig glad jeg er i dem. I kveld skal vi tenne lys for de som ikke er hos oss lengre.

Ta vare på hverandre!

-Ida

2 kommentarer

Livettilenskoavhengig

25.07.2011 kl.15:08

Så fint at alt er bra med deg og dine.

Cashmere

25.07.2011 kl.23:00

Tusen takk for det! Enn med deg?

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits