Roadtrip 2011

Hei kjære lesere!Lillesøster ble akkurat ferdig med tjenestetiden i Hæren i Nordnorge, og hun hadde ikke så lyst å kjøre hele veien fra Troms til Molde alene, så vi fant ut at jeg kunne komme oppover noen dager før og så kjøre sammen med henne nedover. Siden jeg har vært litt opptatt har jeg ikke fått blogget på noen dager. I går startet vi den lange turen nedover Norge, med snarturer innom Narvik, Mo i Rana, Mosjøen, Steinkjær og nå Trondheim. Det er digg å være tilbake i studiebyen min, om enn det bare er til i morgen!:)

Dette er forresten meg!:)Solbrillene er min søsters og er fra Ray Ban. Sinnsykt kule!!

4 kommentarer

Livettilenskoavhengig

03.07.2011 kl.20:50

Så gøy! Likte du Nordland? :)

Ida

03.07.2011 kl.20:59

livettilenskoavhengig: Jeg synes både Troms og Nordland var fine steder, om enn litt ensformig langs E6..Det er helt utrolig hvilke avstander det er snakk om oppi Nord! 10 mil er jo bare barnemat liksom!:D Fikk dessverre ikke tatt bilde av det, men reinsdyrsskilt er litt eksotisk for oss søringer!;)

Livettilenskoavhengig

03.07.2011 kl.21:11

E6 blir fort kjedelig, ja. Men gøy også med roadtrip :) Hehe, reinsdyrskilt er eksotisk? Kjørte forbi mange rein tidligere i dag, og noen kalver. Hverdagskost ;)

Nina -

03.07.2011 kl.22:56

Å så gøy å se deg! :) Roadtrip er alltid gøy :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits