The Cover Up

I går fikk jeg endelig tak i noe jeg har ønsket meg kjempelenge .......Iphonecover i sort skinn fra Mulberry!


Jeg har lett etter et cover til telefonen min lenge, helst ett som var i skinn og som fungerte som en lomme. Det skulle ikke være for voldsomt og ikke se "billig" eller glorete ut. For noen måneder siden kom jeg over dette coveret på mulberry.coms nettsider (NB: En særdeles farlig side å kikke innom..)  Jeg falt for det enkle og rene designet, samtidig som det var i skinn og fra en levrandør jeg visste levererte gode produkter. Det skulle ikke komme før utpå sommeren, så i mellomtiden lette jeg etter andre mulige cover, men det var hele tiden dette som lå i bakhodet og fristet. For noen dager siden kom coverene ut i butikk i et begrenset antall beslutte jeg å slå til mens de var tilgjengelige, noe jeg er kjempeglad for nå! Fra nå av skal resten av skattepengene og feriepengene gå med på sparing..På torsdag skal jeg og min kjære nemlig i møte med banken for å diskutere mulighetene for boliglån! Er så spent på hvordan det går!

3 kommentarer

Nina -

30.06.2011 kl.00:03

Så fint :) Sånn vil jeg ha og!

lil|

30.06.2011 kl.12:32

eg au vi haaa ! ;) passer den bare til Iphone ?

Cashmere

30.06.2011 kl.23:59

Den passer til de ulike iPhone-modellene hvertfall og sikkert til HTC( kan sjekke det..), men blackberry har en egen variant vet jeg!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits