Osloturens shoppingresultater - del 1

Helgens Oslotur var spekket av gode opplevelser med gode venninner,jentevors, uteliv på Emil og Samuel,tur i Frognerparken og shopping - ikke minst!;) Her ser du noe av det jeg kjøpte!

Først på min handlerunde var å kikke innom Mulberry-butikken for å se om de hadde den lenge etterlengtede jubileumsboken som markerer Mulberrys 40-årsfeiring. De hadde kun noen ytterst få igjen, så det var en enkel beslutning å slå til! Jeg elsker jo å kjøpe fotobøker og fashionbøker når jeg er på reiser og liknende, så denne boken er derfor en nytt tilskudd i en stadig økende boksamling!  Før jeg dro til Oslo hadde jeg også tenkt lenge på å skaffe meg en skikkelig filofax i monogram fra Louis Vuitton. Min nåværende jobb som faglærer i ulike klasser og trinn gjør at jeg må holde nøye øye med dagen.Helt siden jeg kjøpte Speedyen min i januar har jeg fått mer og mer sansen for Louis Vuitton og  ønskelisten har etterhvert blitt lang. I helgen fikk jeg endelig tak i ett av drømmekjøpene mine! Det var moren min som kjøpte Speedyen for meg forrige gang, så i helgen var det første gang jeg besøkte LV-butikken i Oslo. Det var litt gøy med den litt "stive", men godt gjennomførte servicen og ekstra stas var det å få det nye kjøpet i en klassisk mørkebrun Louis Vuitton-eske med skinnreim rundt. Ikke noe er overlatt til tilfeldighetene altså!

 


Her er min nye filofax i klassisk monogram-mønster. Denne er i størrelse small og den snertne størrelsen og lette vekten gjør den ideell til å ta med overalt i veska! Jeg ble tipset av hun i butikken om å kjøpe vanlig "innmat" til kalenderen på bokhandel og jeg fikk derfor en studentkalender som følger skolesemesteret i stedet for kalenderåret. Jeg har derfor en flunkende ny kalender som venter på å bli tatt i bruk fra og med 18. juli!:)

Mitt siste store innkjøp ble et par sko fra TOMS! Jeg hadde sett for meg å kjøpe marineblå, men disse var helt utsolgt, så da ble det denimfargede TOMS istedet. De er superlette, behagelig på og ser nesten ut som tøfler. Den idelle sommerskoen for 2011! For de som ikke alt vet det, er TOMS en skoprodusent som har innført prinsippet "one for one" i sin virksomhet. Kjøper du et par TOMS sko, gir prosusenten ett par sko til barn i den tredje verden.En for en. Man støtter derfor en god sak, samtidig som man kan skaffe seg flotte sommersko. Få ting er vel bedre enn det?:) Som en liten opplysning vil jeg derfor si at TOMS-kopier fra f.eks Roots IKKE bidrar med å støtte dette "one for one"-prosjektet.. Kjøper du Roots-kopiene gir du derfor penger til en produsent som kun er interessert i å tjene penger på andres ideer og design..Hva synes du?

7 kommentarer

Du har virkelig fått handlet noen gode ting her ja :D misunner deg veldig...

Ida

22.06.2011 kl.00:50

The M Life:Takk takk!! Feriepenger kommer godt med når man har mange ønsker!;)

kari

22.06.2011 kl.00:56

fine ting:D

Natalie i Canada

22.06.2011 kl.00:59

åh, ser kjempe artig ut. flotte ting ja!:D

therese linn

22.06.2011 kl.04:10

Lv boken og skoene var helt nydelige!

Mona =)

22.06.2011 kl.07:22

kewlt :)

lil|

22.06.2011 kl.15:39

ønsker meg en filofax selv, men vet ikke helt hvilken jeg skal ta enda ;) skoene var kjempefine ! har røde selv, men angrer litt på fargen...

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits