Oslo - here I come!

Om to korte dager skal jeg til Oslo! Herreguud som jeg gleder meg!!:D Jeg bodde i Oslo i tre år før jeg flyttet til Trondheim og jeg har siden jeg flyttet derfra savnet denne byen masse. Det er noe spesielt med Oslopulsen, menneskene,mulighetene, livet, stemningen..Jeg liker det! Jeg har også flere gode venninner som bor her og en av disse skal jeg nå bo hos i helgen som kommer! I tillegg til kvalitetstid med gode venninner kommer jeg også til å sjekke ut hva Oslo shoppingmuligheter. Lille Molde har jo ikke det samme utvalget akkurat..

I dag fikk jeg dessuten vite at min aller siste eksamen er i boks! Jeg er herved heelt ferdig med studiene mine og dette skal jeg belønne meg selv for! Fire lange år og drøssevis av timer med pugging, stress, nerver og eksamensmas er herved over!:D Nå skal jeg belønne meg selv med noe fint!


Disse stroppesansalene fra Acne har jeg elsket siden i fjor sommer - og denne sommeren har jeg lyst på dem! Jeg ser heller ikke bort ifra at noe annet kult fra Acne blir med meg i kofferten hjemover også!


Jeg elsker Ray Bans og har pilotbriller og oversized wayfarers fra før. Denne sommeren ønsker jeg meg et par koole Clubmaster-solbriller! Disse har jeg sett på lenge og nå vil jeg endelig få tak i dem!

 

Jeg elsker jo vesker og det er vel ingen overraskelse at også en veske er med på "Kikke-etter"-lista mi.Den norske duoen Cala& Jade lager annerledes og etnoinspirerte vesker som passer like godt til laisback festivallooks som et uventet tilbehør til klassiske tilbehør.

En hverdag som lærer krever at man har masse orden på dagene sine og en kalender må man derfor ha! Etter å ha hatt utallige skolekalendere og billige varianter i alle de år vil jeg nå få tak i noe mer varig.En av de største ønskene mine er å få tak i en klassisk agenda fra Louis Vuitton med ringperm! Denne er en klassiker jeg kan bruke i mange mange år frem i tid!

Duften Rain fra Marc Jacobs er en av mine klare favoritter og denne ønsker jeg meg!Jeg har et par Cecilie Melli øredobber fra før og de er jeg veldig godt fornøyd med! Jeg har veldig lyst på et par til. Kanskje noen i denne stilen blir det neste jeg går for?


Som stor Mulberry-fan er iphonecover fra merket også høyt på ønskelisten!

Da gjenstår det å se hva fredagens og lørdagens shopping fører til!:)


5 kommentarer

Velveth

15.06.2011 kl.23:26

God tur ^^

Marthe Borge

15.06.2011 kl.23:30

Kos deg i Oslo. jeg skal også dit og shoppe litt i sommer ; )

Ina Noraker

15.06.2011 kl.23:52

de sandalene hadde de på 50 % på denim gallery!

Nina -

16.06.2011 kl.23:59

Å, jeg vil ha Acne-sandalene og :) Mye fint på lista!

17.06.2011 kl.21:12

Hei! JEg googlet marc by marc jacobs øredobber og kom inn på ett eldre innlegg av deg.. Fra hvilken nettside bestilie du dine øredobber? JEg finner bare nettsider som sender til USA!

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits