Marc by Marc Jacobs Hillier Hobo - min erfaring!

Her kommer endelig den lovede anmeldelsen av min MbMJ Hillier Hobo-veske! Før jeg kjøpte denne vesken hadde jeg gått rundt og siklet på den i sikkert tre år før jeg nå i vinter endelig fikk tak i den. Vesken ble en delvis gavekortbetalt/ kjærestesponset veske som jeg er utrolig fornøyd over å ha i veskesamlingen min! 


Denne veskemodellen er innenfor serien "Classic Q" og er en av basisveskene fra Marc. Den kjennetegnes ved den firkantede MbMJ-logoen. Vanligvis kommer denne i messing, men innimellom kommer den også i sølv. Hver sesong kommer vesken i en rekke ulike farger, men selv var jeg helt klar på at jeg kun ønsket den i sort - selv om lyseblå, brun og oransj for så vidt var kule de også!;) En viktig opplysning om Marc-veskene farger er at de (unntatt i sort..) vanligvis kun lanseres en eneste sesong. Derfor gjelder det å slå til dersom man finner en Marc-veske i en spennende farge! Modellen jeg har kommer i to størrelser, en liten og en stor. Jeg valge den lille varianten, siden jeg syns den store, Huge Hiller Hobo ble altfor massiv og ruvende til meg. Vesken er i ekte italiensk okselær og i Classic Q-serien er dette relativt grovt og ruglete. Det gir det en litt røffere preg og det gjør vesken fin til hverdags. Læret er på forhånd godt impregnert, så jeg har ennå ikke impregnert min veske. Jeg kommer nok uansett til å gjøre det, rett og slett fordi lær - også sort har godt av å ha en beskyttende hinne mot skitt, støv og rusk. Veskens design er dråpeformet med et håndtak og en bærestropp. Bærestroppen er avtagbar og klipses enkelt av og på.Innvendig er vesken smart innredet for god oppbevaring av saker og ting. Alle større Marc-vesker har to stikklommer (En bred til f.eks iphone) og en smalere til f.eks i-pod eller vanlige telefoner. Penner og liknende passer også fint i disse lommene. På motsatt side inni vesken finnes en lomme med glidelås. Denne er fin å legge verdisaker som lommebok og liknende i. Dette kan være lurt siden vesken ikke har glidelås-lukking, kun to sterke magneter som knepper vesken igjen. Verdt å nevne i forhold til disse magnetene er at man bør være obs på å ikke la bankkort, kortholdere eller lommebøker ligge tett inntil. Jeg vet om flere som har fått avmagnetisert sine kort på grunn av disse..Jeg legger derfor alltid lommeboken min i bunnen av veska, lengst mulig unna magnetene.

 
(Beklager at bildet ble litt mørkt, men her ser man hvor dyp vesken er.)


Vesken har som sagt både håndtak og bærestropp. Selv bruker jeg begge deler, alt ettersom hva jeg har behov for der og da. Variasjonsmuligheten er hvertfall helt suveren!! Når det kommer til pris synes jeg man får mye veske for pengene hvis man velger denne. Jeg vet prisene varierer noe, men i Norge selges den for mellom 3500-3800kr. I Norge selges Marc by Marc Jacobs` vesker på Eger og Den Dama i Oslo, På Cosmo eller Suuz i Trondheim, på BAG i Fredrikstad og på MAS i Tromsø for å nevne noe. De finnes også på nettbutikker som www.net-a-porter.com og www.shopbop.com.

Som en total oppsummering er jeg veldig godt fornøyd med vesken.Den rommer mye, den er kul til en masse ulike looks og den er en klassisk og god investering. Det eneste negative ved den er at den er såpass myk og løs i skinnet at den kan ikke legges fra seg uten at den synker sammen. Saker og ting oppi kan derfor dette ut hvis man ikke passer på. Jeg pleier derfor å henge den over stolryggen eller sette den på stolen ved siden av hvis jeg er på kafetur f.eks. (Til opplysning setter jeg aldri veskene mine på gulvet, da de på den måten fort kan få merker, flekker eller striper i skinnet... *grøss*)

Håper dette var informativt!:) Lurer du på noe er det bare å spørre!:)

15 kommentarer

Marthe

09.06.2011 kl.17:45

Den så flott ut den ; )

09.06.2011 kl.17:50

Kjempe fin!

milliieberg

09.06.2011 kl.18:15

Elsker Marc Jacobs!

M

09.06.2011 kl.23:35

Bra tips :)

Vurderer Hiller Hobo (samme str. og modell som din) i hvit, for jeg trenger en lys sommerveske. Hva syntes du om den i hvit og vet du om det er en fargesom kun kommer en sesong eller om den er en klassiker? Den er forresten veldig fin i grå også, men har grå MiuMiu Bow i grå. Har tre MBMJ vesker fra før, som jeg er veldig fornøyde med. Har liksom den klassiske svarte jeg trenger (har Classic Q Francesca), så har lyst på en lys...men er litt usikker. Hva syntes du forresten om Lil Ukita Satchel i hvit vs. Hiller Hoboen? Klem

Ida

09.06.2011 kl.23:48

M:Takk for det!:) Ja, jeg vet at MbMJ har lansert en kolleksjon med kitthvite vesker for SS11 og denne kommer kun denne sesongen. (Jeg har jobbet i en butikk som solgte Marc skjønner du) Jeg synes den hvite fargen er veldig kul mot sommeren, men samtidig vet jeg med meg selv at jeg lett hadde blitt stresset over den lyse, sårbare fargen. Hvis man likevel er flink til å passe på den ser jeg for meg at den kan bli en perfekt sommerveske! En venninne har hillier hobo i denne hvite fargen og hun er strålende fornøyd!:) Ang. hobo vs. lil ukita synes jeg personlig at hoboen er aller kulest, både i fasong og design, men det ideelle med lil ukitaen er at denne har klaff over åpningen på vesken som kan gjøre den ennå sikrere.Søsteren min har en lil ukita og til henne er denne helt perfekt!

Heldige du som har Bow-bagen forresten! En av mine drømmevesker faktisk! Har du kjøpt den ny? Kan jeg spørre hva du måtte gi for den?

Nina -

10.06.2011 kl.00:20

Aff, kom over denne på Kurt Geiger i turkis- til kun 2000kr også slo jeg ikke til, og nå sitter jeg her og angrer! :p

10.06.2011 kl.17:46

Bra blogg, og bra anmeldelse! :)

Et lite spørsmål ang størrelsen på vesken: hva får du plass til? Fungerer den bra til hverdagsvekse, dvs til kafe, shopping, kino osv?

Videre er jeg veldig glad i vesker som kan også brukes kveldstid! feks når man drar ut og skal ha med ekstra sko osv. Er den for stor til dette?

Takk for hjelpen! :)

Ida

10.06.2011 kl.18:38

Anonym:Jeg har aldri hatt noe problem i å få det meste av det jeg trenger oppi. Jeg slenger ofte med meg en stor, tung lommebok, mobil, notatbok, sminkepung, hårbørste, vannflaske, nøkler ,solbriller osv oppi denne og det er fortsatt mye plass igjen!:) Til daglig er den en ideell bruksveske for å ha med seg på kino, date, shopping, kafeturer osv. Jeg har innimellom tatt med meg et par ballerinasko oppi min veske. De er såpass lette og enkle å klemme sammen oppi vesken. Håper dette hjalp litt!:)

M

10.06.2011 kl.22:46

Cashmere: Hei igjen :)

Takk for svar! Så koselig at du tar deg tid til å svare ordentlig - det liker jeg :)

Miu Miu-vesken min kjøpte jeg for rundt et år siden. Kjøpte den veldig pent brukt, første eier hadde eid den i under et år og den var lite brukt. Mener å huske at jeg gav rundt 7000 for den. I ettertid ser jeg at jeg kanskje kunne fått den litt ned i pris, men jeg ble vel litt revet med da jeg endelig kom over den i riktig farge :) Kunne jo neste like gjerne gitt litt mer og kjøpt den ny i butikk, men visste at jeg ikke skulle ut og reise til et sted den selges i den nærmeste framtid. Men det er jo noe eget å faktisk dra kortet for noe du har hatt sååå lyst på og få den pent pakket inn, for deretter å nesten sveve gjennom gatene med en nydelig Miu Miu-pose under armen :) Men har aldri angret, den er nydelig. I mangel på en annen lys veske har jeg dessverre brukt den litt mye i det siste, den er jo ikke en typisk hverdagsveske. Derfor tenker jeg at MbMj Hiller Hobo i hvit er bedre hverdagsveske, den har jo mye mer slitesterkt skinn. Enig med deg, det er bare et eller annet med Lil Ukita som ikke helt stemmer for meg - tror kanskje jeg syntes den er bittelitt bestemoraktig, hehe!

Hvor mye gav du for din Hiller Hobo? Den hvite lå på ca. 3500 på Eger i Oslo. Tror sannelig jeg må ta en liten tur innom imrg. Kanskje blir det ny veske :)

Ha en strålende helg!

10.06.2011 kl.22:57

Hei Cashmere! Takk for svar! :) det blir nok en hiller på meg! ;)

Ida

13.06.2011 kl.21:26

M:Miu Miuen virker helt suveren ja, men som du sier, den virker veldig "pen" til å være hverdagsveske pga. det delikate skinnet. Jeg jobbet tidligere i en butikk som selger MbMJ, så jeg fikk rabatt, men der kostet den 3800 kr til fullpris. Hadde jeg vært deg hadde jeg derfor kjøpt den på Eger!:) Den er definitivt verdt pengene!:)

Livettilenskoavhengig

16.06.2011 kl.21:50

Se her ja, dette var informativt :) Leste en del anmeldelser på nett om denne vesken, og noen klagde på at fargen fort blekner på den og at håndtakene ser litt plastaktige ut av og til. Har du noen gang hatt slike erfaringer med MbMJ?

Line

17.06.2011 kl.13:14

Hei, takk for en hjelpsom anmeldelse! :-)

Jeg lurer på om skulderreimen er lang nok til at du kan bære vesken "på skrått", altså ha reima tvers over brystet? Jeg synes det er så praktisk å ha den hengende slik, men har hørt at skulderreima på Hillier Hobo er litt for kort...

18.02.2012 kl.10:50

Hvem butikk er vesken fra og selger de andre produkter en bare vesker (lomme bøker , pc beholder oss...) ???

Ida

19.02.2012 kl.00:04

Anonym: Jeg kjøpte min veske på Cosmo i Trondheim. De selger i tillegg til vesker både smykker, toalettmapper, pc- vesker osv. MbMJ- vesker selges også på MAS i Tromsø, Suuz i Trondheim, blant annet Den Dama, Eger og Høyer i Oslo, samt i butikker ulike andre steder i Norge. De selges også over nett. Jeg kan anbefale den amerikanske nettbutikken Shopbop.com. En seriøs og god side som leverer raskt, også til Norge.

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits