Give Me Everything + nytt i klesskapet

Denne låten durer og går på spotify om dagen! Jeg digger virkelig den låten! Får lyst til å danse le, synge med og drikke litt for mye cava..hehe... De siste dagene har jeg fått tak i endel nytt til garderoben, (fikk feriepenger nemlig! - Jippi!), så det kommer en nytt-i-skapet-post så snart som mulig i tillegg til anmeldelse av hoboen. Må bare rekke over nye jobbeoppgaver først! I mellomtiden legger jeg ut en rask outfit som jeg hadde på på søndag... 

 

Jeg fant denne enkle lyse genseren på Bikbok og den kostet kun 199kr, noe som var en helt genial pris. for en så søt genser. Da jeg tok den på fant jeg ut at jeg likte at den sorte bh`en min såvidt skimtes igjennom, uten at det ble for voldsomt eller vulgært. Et lite hint av undertøyet bare!

//Genser: Bikbok// Shorts: H&M// Veske: MbMJ// Ring: Gina Tricot

 

God natt!!!

 

5 kommentarer

Karoline Darling

07.06.2011 kl.10:10

Så fint genser, den så skikkelig digg ut!

lila

07.06.2011 kl.20:34

hadde du vært på jobben din, hadde kanskje en gjennomsiktig genser ikke vært helt på sin plass, men ellers er det jo bare drit kult ! fashion ! :) hvis d brukes riktig da, vel og merke :) gleder meg til å se hva det er for noe nytt du har kjøpt deg :)

Ida

07.06.2011 kl.22:51

lila:Nettopp derfor brukte jeg den ikke på skolen, men på søndagen!:) Jeg digger vise litt av undertøyet, men man må virkelig tilpasse det etter jobben ja!;)

Ida

07.06.2011 kl.22:54

KAROLINE DARLING:Tusen takk for det!:) Den er superdeilig på også! Virkelig verdt å svi av knapt 200kr på!:)

MAREN BUSTERUD

09.06.2011 kl.17:46

Så fint antrekk! :-)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits