Dagens Look 250511

Jeg går nå inn i min aller siste hele uke som "trønder"! Det er utrolig rart å tenke på at jeg nå har bodd i denne flotte og trivlige byen i hele to år! Tiden går så utrolig fort! Nå venter Romsdalen og Molde med nye utfordringer! I tida fremover skal det bli mye kaving med flytting, pakking, sortering, rydding, finne leilighet, komme igang med en ny hverdag..wow..det blir mye å gjøre, men det blir veldig spennende!:)

Dagens antrekk består av en lett hvit bluse fra Høyer, som jeg kjøpte alt i januar, missoniskjerfet mitt som jeg kjøpte på shopping i København, sorte skinny jeans fra Cubus (som jeg også har i blått - jeg elsker virkelig disse to buksene!!), og sorte ballerinasko.
//Bluse: Pepe Jeans//Sort jeans: Cubus//Skjerf: Missoni//Ballerinasko: Shoe Biz// Armbånd: Mint (kjøpt på Suuz i Trondheim)// Ring: H&M


7 kommentarer

Eline Christine

25.05.2011 kl.20:18

fint:)

elise i usa

25.05.2011 kl.20:55

Så fint :) Og lykke til med å finne leilighet, pakkingen og flyttingen i seg selv!

Livettilenskoavhengig

26.05.2011 kl.21:54

Hadde faktisk veldig lyst å ta meg en siste tur til Trondheim for å møte deg igjen, men det ble bare ikke :/ Flytter fra Trøndelag om noen dager. Litt bittersøtt :)

Ida

27.05.2011 kl.00:08

livettilenskoavhengig:ÅÅ! Hyggelig da!:) Flytter fra Trøndelag selv om noen få dager..om en uke er det bye bye Trondheim liksom.. Veldig rart! Hvor flytter du hen da?

Livettilenskoavhengig

27.05.2011 kl.00:29

Ja, men kanskje vi møtes en annen gang? Hvem vet :) Har dere fått leilighet?

Rart å flytte, ja. Har bodd i Trøndelag i tre år nå, og nå er jeg 21 år gammel og skal flytte hjem til mamma...:p Bare for ett år, heldigvis.

Nina -

28.05.2011 kl.14:14

Du kler deg alltid like fint :)

Spørsmål - jeg husker at du kjøpte en LV speedy, er du fornøyd? :) Jeg har lenge hatt lyst på, og nå skal jeg til london så jeg vurderer å kjøpe den der :)

Ida

30.05.2011 kl.09:26

Nina:Tusen takk for det!:) Så hyggelig å høre!:) Jeg kan godt lage en bag-review om Speedyen i kveld hvis du vil, men fordeler/ evt. ulemper og mine erfaringer!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits