Nyeste innkjøp

I morgen skal jeg på fest og siden jeg er litt lei de kjolene jeg har i skapet nå, følte jeg for å få tak i noe nytt til i morgen kveld. Målet var å finne en kjole som kunne gå til mye forskjellige anledninger, men som likevel ville være stilig og oppsiktsvekkendel. Uten noe forventninger overhodet entret jeg H&M og gikk rett på denne lille skjønnheten i kongeblått! Den var rett og slett helt nydelig og satt dessuten perfekt på! Et utrolig effektivt kjøp - som i tillegg var veldig rimelig, kun 299kr!

I tillegg til ny kjole kjøpte jeg "interiørbibelen" av Helene Forbes Hennie som inneholder mange fine bilder som er skikkelig inspirerende. Stilen er helt i min gate og bildene her skal studeres nøye etter ny interiørinspirasjon!Sist, men ikke minst..Jeg er av den vinterbleke typen, så idag gikk jeg til innkjøp av en selvbruningsgele til ansiktet. Denne har jeg hørt endel om og den har fått mye positiv kritikk. Fristet av lovnader om et gyllent preg lot jeg meg friste og kjøpte denne self tan geleen fra Lancome. Jeg håper virkelig denne kan gi meg litt etterlengtet glød!

9 kommentarer

Livettilenskoavhengig

21.01.2011 kl.00:51

Blått er flott :D Regner med du poster festoutfit i morgen da? :)

beautybyme

21.01.2011 kl.01:06

Den kjolen er veldig fin. Har vurdert den selv.

Jeg har brukt selvbruningsgeleen til Lancome før, og har vært veldig fornøyd. Den er lett og fin i konsistensen, så påføringen er veldig enkel og resultatet blir bra. Bare pass på at det ikke blir mye gele i øyenbrynene...

God helg!

FrkAxelsson

21.01.2011 kl.08:43

Den boka er bare fantastisk! Ser du har kjøpt den på salg, og salg det liker vi jo! Hvilken bokhandel fant du den i??

tonje

21.01.2011 kl.17:11

vi liker det effektivt ;)

Ida

22.01.2011 kl.00:59

FrkAxelsson:Jeg fant den på salg på Ark-butikken på Trondheim Torg. Mulig alle ark-butikker i Norge har dette tilbudet altså, men de hadde altså denne boken til 249kr. Rett og slett supert side den koster 599kr ordinært!

FrkAxelsson

22.01.2011 kl.11:50

Ok da får jeg stikke innom Ark her i Tønseberg og krysse fingrene for at de har samme tilbudet :)

Ida

22.01.2011 kl.20:45

livettilenskoavhengig:Blått er dødsfint! Men vet du hva..Jeg klarte å søle hvitvin utover hele kjolen nesten med en gang jeg kom på vorset (ingen andre enn typen min så det heldigvis..hihi..), men da jeg skulle ta bilde av kjolen fikk den selvsagt en stor flekk akkurat det jeg hadde sølt vin(selv om jeg hadde fuktet flekken)..PÅ puppen, og det så ut som jeg hadde hatt melkespreng der..uff. Derfor ble det dessverre ikke noe oufitbilde av kjolen!:(:( Jeg håper likevel at den blir like fin etter en vask i vaskemaskinen, slik at jeg kan bruke den igjen ved en snarlig anledning!:)

Livettilenskoavhengig

22.01.2011 kl.23:49

Åååh, er ikke det typisk :( Men vet du, jeg har en pudderrosa kjole som jeg hadde på meg på en fest og som jeg klarte å søle mye på, og den skulle bare vaskes på 30 grader. Men den ble helt ren! :D Så det ordner seg nok :)

Elsker min blå kjole, har lyst på kjoler i flere variasjoner av blått :)

Ida

23.01.2011 kl.10:51

livettilenskoavhengig:Ja, jeg tengte jeg skulle vaske den på 30 grader. Håper bare ikke stoffet blir sånn hardt og stivt. (nå er det silkeaktig og veldig glatt). Det er kunstfiber i det, men jeg tror jeg skal vaske det med milo likevel!;-P

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits