Jeg skal til Tromsø! -Noen gode tips til butikker og resturanter her?

I mars reiser jeg og moren min til Tromsø for å besøke lillesøsteren min som bor i Troms. Selv har jeg aldri vært lenger nord enn Stjørdal i Trøndelag, så det skal bli kjempespennende å komme en tur til Nordnorge! Ettersom jeg aldri tidligere har vært i der oppe, håper jeg noen av dere der ute kanskje kan tipse meg om butikker, kafeer og resturanter jeg må sjekke ut?Jeg liker å planlegge og være i god tid med det jeg foretar meg, slik at turen min til Tromsø blir vellykket! Av butikker jeg jeg mest interessert i gode motebutikker som selger spennende merker og interiørbutikker med mye artig ting og tang! (Med andre ord; H&M, BikBok og Skeidar er ikke akkurat det jeg leter etter!;-P) Vet noen om noen bra butikker og gode spisesteder jeg bare MÅ få med meg i Tromsø?

Herlig hvis dere skriver navnet på butikken og ca. beliggenhet til disse stedene!:)På forhånd mange takk!:)

7 kommentarer

christer

20.01.2011 kl.10:28

fin blogg, gjerne kom med forslag til min :)

ida

20.01.2011 kl.10:39

Du børr gå i gågata i Tromsø og stikke innom godteri butikken sweetheart. Utrolig mye spennende godteri der. Selvom du kanskje ikke er interessert i godteri børr du værtfall ta en titt :)

ine

30.01.2011 kl.18:25

Da bør du definitivt innom MAS - sinnsykt masse fine klær, eksklusive merker og bra service (denne finner du vis a vis nerstranda senter). Møysalen er også en butikk du kan sjekke ut - en del norske merker der (ligger i storgata, vis a vis domkirka).

Dersom du var ute etter interiør kan d være verdt å ta turen innom Marie og Edvard - denne ligger også i storgata, bare litt lenger sør enn møysalen. Evt kan Slettvoll også være en butikk å besøke, dog noe dyrt, men sinnsykt mye fint :) ligger rett sør for nerstranda senter.

Da har du nå iallefall noen tips å gå ut fra - kos deg i verdens beste by :)

Ida

30.01.2011 kl.19:09

ine:Tusen takk for gode tips! Har hørt om MAS, så skal definitivt ta turen innom og kikke hva de har!:)Møysalen skal jeg definitivt også sjekke ut!

Livettilenskoavhengig

31.01.2011 kl.17:55

Jeg har vært i Tromsø mange ganger, men vet faktisk ikke om noen spennende butikker, spisesteder eller utesteder. Men selve sentrum av byen er ikke så veldig stort, tror det er gåavstand til alt. Det er en fin by, men husk for all del å pakke varme klær og sko. Støvler og vårklær er ikke nødvendig :) Kaldt ennå i mars. Da får du kanskje sett nordlyset også :)

Ida

31.01.2011 kl.23:35

livettilenskoavhengig:Ja, jeg skal prøve å pakke med meg masse godt og varmt tøy!!:) Har hørt om en butikk som heter MAS, så skal se om den har noe bra!:)Håper jeg får pent vær når jeg er der oppe hvertfall!!

dani

27.07.2011 kl.14:41

men vet noen om en merke butikk i tromsø

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits