Januarmørke

I går kveld hadde jeg og kjæresten min besøk av et vennepar på middag, vin og spillkveld, noe som var utrolig koslig! Det er helt rart, men etterhvert som jeg nærmer med midten av tjueåra kjenner jeg at jeg ikke lenger har det samme behovet for å dra ut på byen, drikke meg full og å være på nach til langt ut på morgenkvistenen..Hehe nei, takke meg til lune samtaler i sofakroken med en iskald hvitvin!;) I den siste tiden har en annen interesse blitt vekket til live igjen - nemlig interessen for interiør! Jeg har i perioder vært utrolig opptatt av det, som f.eks da jeg og typen flyttet inn i leiligheten vi bor i nå. Da var det puter, duker, møbler, lyspynt, lamper, tepper osv osv. som stod i fokus. Jeg aner ikke hvor mange kilo med interiørmagasiner jeg leste, men det var ikke få! Nå har denne interessen så smått kommet tilbake og det er skikkelig koslig! Ettersom vi nå har vi hatt mye av de samme putene og den samme dekorasjonen fremme en stund, skal det bli fint å få byttet ut noe av det gamle!


Det er alltid fint med litt inspirasjon for å komme på nye ideer til huset, så da kommer interiørmagasiner godt med!

På en liten svipptur på Plantasjen tidligere idag sikret jeg meg to nye stueplanter med hvite krukker. Jeg liker disse plantene veldig godt, og sammen med telysholdere lyser de og frisker opp januarmørekt på en fin måte! Totalt har jeg fire slike lysholdere og de var faktisk noe av det første jeg kjøpte til meg selv som interiørpynt da jeg bodde i Oslo som student for 4 år siden!

 

Er du interessert i interiør?

7 kommentarer

Madde

16.01.2011 kl.21:26

Jeg elsker interiør, men jeg syns det er veldig vanskelig å lage "noe eget". Spesielt nå som jeg er student og tiden bare flyr er det drit vanskelig å bruke det lille jeg har på dyre puter, bord og stoler. Så, alt til sin tid :) I morra skal jeg dra å hente et nytt teppe, det fresher nok opp litt tenker jeg ;)

Ida

16.01.2011 kl.22:09

Madde:Er enig der! Mye interiør er jammen dyrt, hvertfall hvis man vil ha litt kvalitet. Hvis man i tillegg skal pusse opp og ordne selv kan det fort bli dyrt - i tillegg ta mye tid. Jeg har likevel bestemt meg for å male en krakk jeg har i en lysbeige farge nå snart. Må bare få tid først!;-P Nytt teppe blir sikkert spennende det!

Livettilenskoavhengig

16.01.2011 kl.22:31

Hørtes koselig ut :) Hehe, jeg er helt i begynnelsen av tyveårene og har aldri hatt behovet for å dra ut og drikke meg full :p Men å være på en fest med hyggelige mennesker og drikke gode drinker er aldri feil :) Jeg har SÅ lyst å begynne å fikse opp i leiligheten, men må nok vente til jeg har flyttet. Første prioritet er walk in closet ;)

Ida

17.01.2011 kl.22:01

livettilenskoavhengig:Det har jeg også lyst på! Tenk så kult å ha alle skoene, veskene og klærne liggende pent i orden i et oversiktelig skap..Ren lykke!! Nå er det nå engang slik at det ser ut til at jeg og typen skal flytte ut av leiligheten vi bor i nå mot sommeren, så inntil vi vet mer hvor vi ender opp tror jeg ikke vi gjør de største interiørprosjektene fremmover! Mulig det blir litt planter, maling av en krakk og noe annet småpjask - ikke akkurat et walk in closet!

Livettilenskoavhengig

18.01.2011 kl.22:01

Nei, blir ikke å bygge det heller. Blir bare å kjøpe hyller osv og så sånne klesstativ fra Ikea :) Men det blir neppe med det første. Men et eget rom til klærne og skoene mine, sukk. Det er drømmen :D

Ida

18.01.2011 kl.22:29

livettilenskoavhengig:Oh...I know! Med ryddige pene hyller til veskene og skoene våre...Det hadde vært no` det!;P

Livettilenskoavhengig

18.01.2011 kl.23:44

Hehe, ja :D Du er jo litt mer veskejente enn meg, så hadde vært stilig å ordnet en slags utstilling med de. Mens da hadde skoene mine virkelig blitt sett, ikke bare støvet ned i eskene sine ;)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits