Mine nyeste innkjøp!

Disse tingen ble riktig nok kjøpt på nyttårsaften, men siden jeg ikke har rukket å få blogge før idag legger jeg dem ut nå!


Armbånd  med strassdetaljer fra Lene V og øredobber fra Arts and Crafts. Disse to inngikk som en del av nyttårsantrekket mitt, sammen med oppsatt hår, sort kjole, høye hæler og strassclutchen min fra Accesorize!Notatbok fra Mole Skin i knallrødt skinn og korallfarget leppestift fra VD - et rimelig kosmetikkmerke fra Cubus. Vanligvis handler jeg ikke så rimelig make-up, siden jeg tidligere har erfart at billig sminke ofte ikke er noe bra. Denne leppestiften er et hederlig unntak! En venninne anbefalte denne leppestiften til meg og siden den i utgangspunktet var så billig (kr.60), valgte jeg å kjøpe en nokså frisk og skarp farge. Det angrer jeg ikke på, for denne er dødskul på!:) Notatboken er alltid med i veska sammen med en penn, ettersom jeg liker å skrible og notere. I denne har jeg alt skrevet opp mine fremtidige drømmevesker, fremtidige gaveideer til venninner, tinge jeg må huske, notater til meg selv, handlelister osv osv!

Én kommentar

Helene (inspirasjon)

02.01.2011 kl.15:10

fine innkjøp :))

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits