Èn dag - 2 antrekk

Idag koste jeg meg i byen og kom blant annet over de søte ballerinaskoene omtalt i forrige innlegg. Jeg måtte selvsagt innom de faste butikkene i sentrum og jeg prøvde blant annet en helt vidunderlig angoragenser fra Acne. Hvis den fortsatt finnes når jeg har fått lønn, da ønsker jeg meg den!  I tillegg var jeg på "gjenbruksdagen" Fretex arrangerte på Torget i Trondheim for å kikke etter noen nye vintage garderobefunn.Det var sinnsykt mye folk der, og det virket som om mange andre fant massevis av fine ting! Jeg kom ikke over noen nye garderobefunn denne gangen, men kanskje en annen gang?


Antrekk 1:

Oversized Cardigan: River Island
Skjerf: Bikbok
Veske: Jimmy Choo for H&M
Jeans: Gina Tricot
Ring: Green Papaya
Neglelakk: Chanel 509 Paradoxal
Lårhøye støvletter: Bianco

Senere på ettermiddagen idag dro jeg og kjæresten min på resturant for å feire 2 årsdagen vår. Feiringen ble forsinket med vel en måned, men det var gøy å endelig få feiret dagens skikkelig!"Black and White" på Egon blir ikke feil!!

Antrekk 2:
Ullshorts: H&M Trend
Nude topp: H&M Trend
Blazer: Day Birger et Mikkelsen
Clutch: Jimmy Choo for H&M
Neglelakk: Chanel 509 Paradoxal
Ring: Hvitt gull med diamant (Gave fra mamma)

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!!

2 kommentarer

Livettilenskoavhengig

28.08.2010 kl.22:56

Den store Jimmy Choo-veska ser SÅ bra ut på deg! Liker klessmaken din :)

Shortsene var råfine. Håper du hadde en fin kveld sammen med typen :)

Ida

29.08.2010 kl.01:02

livettilenskoavhengig:Så hyggelig å høre! Jeg er veldig glad i den vesken selv og bruker den masse! Det ble en veldig hyggelig kveld med god mat og masse fin og dyp snakking etterpå. Fint det også!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits