Vil så inderlig få tak i disse!

Som så mange andre jenter er jeg helt obsessed av Acne Pistol Short skoene og ved neste lønning SKAL disse bli mine - om jeg så må leve på vann og brød resten av måneden!! De er så sinnsykt kule, chic, rå og med en heftig kombinasjon av både femininitet og maskulinitet som bare er utrolig sexy. Jeg har kikket på pistol bootsene i flere måneder, men siden jeg uansett ikka har hatt råd til dem tidligere har jeg latt være å prøve dem på. Jeg visste nemlig at jeg kom til å elske dem og jeg kom bare til å bli trist siden jeg ikke hadde råd til dem. Her om dagen prøvde jeg dem på og som jeg hadde forutsett..jeg elsket dem og nå klarer jeg ikke slutte å tenke på dem!! En spareplan er allerede igangsatt slik at skoene om ikke så altfor lenge kan bli mine!

ACNE PISTOLS - Vi sees snart!

4 kommentarer

Livettilenskoavhengig

25.08.2010 kl.12:33

De er i hvertfall anvendelige :) Hvis jeg skulle kjøpt Acnesko nå i høst, hadde det blitt de blå wedgesene. Ah, perfeksjon!

Ida

25.08.2010 kl.18:00

livettilenskoavhengig:Ja, det funker til alt og så er de veldig klassiske! Derfor tror jeg jeg investerer i dem selv om de er i overkant dyre! 3000 kr er ikke bare bare! (Særlig ikke når man finner innmari mye annet fint man har lyst på også!)

Livettilenskoavhengig

25.08.2010 kl.18:52

Er det i Trondheim du har prøvd de på? Hvor er det de har Acne der? Har lyst å ta meg en Trondheimstur snart!

3000 kroner er mye penger, men dette er jo sko du kan bruke i flere år hvis du er flink til å ta vare på de :)

Ida

25.08.2010 kl.20:01

livettilenskoavhengig: De har dem på Retro i Thomas Angells gate (der platekompaniet ligger) og på Retro i Karl Johans gate (i Tr.heim). Mulig noen andre butikker i Tr.heim har dem altå, men disse to butikken har dem hvertfall!:) De har en rekke ulike Acne-produkter på begge butikkene. Blant annet en helt nyyyydelig Aviatorjakke som er til å dø for! Ta deg en tur dit, det er det absolutt verdt!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits