Dagens antrekk

Jeg hadde håpet at finværet vi hadde her i Trondheim i forrige uke skulle holde seg, men foreløpig har denne uka hatt en heller kjørlig og fuktig start. Da er det deilig å kunne ta på seg sensommerens siste innkjøp med god samvittighet! Den nye militærgrønne jakka og mitt lenge etterlengdede stjerneskjerf var derfor sentrale i dagens antrekk da jeg dro til byen. 


Jakke: H&M Trend
Skjerf: Becksöndergaard
Jeans: Gina Tricot
Frynse clutch: Oasis
Ring: Green Papaya (Norsk Smykkehåndtverker)
Sko: Converse

Nå drar jeg straks på trening, med påfølgende solarium som belønning etterpå. Gleder meg! Etterpå er jeg klar for å kose meg i sofaen med en kopp te og Costume, Elle og Cover.

4 kommentarer

Jules

24.08.2010 kl.21:55

Tøft! Er jakken ny eller? Likte den veldig godt!

Tonje

24.08.2010 kl.21:56

Herlig antrekk! :) // Og ja.. e-bay er litt FOR enkelt egentlig. Dessverre for min del ;)

Ida

24.08.2010 kl.22:02

Jules:Ja, kjøpte jakken på lørdagen! Den er fra H&M Trend og kostet 599kr. Veldig hyggelig å høre at du likte den!:)

Ida

24.08.2010 kl.22:05

Tonje:Tusen takk! Har aldri helt våget meg ut på ebay rett og slett fordi jeg føler at jeg ikke helt stoler på netthandelen der. Dessten er jeg redd for å være heeelt ubrukelig på hvordan man gjør det! heheh..kanskje på tide å møte "frykten" min??;)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits