Høstens trendbibler har ankommet - AMEN!


Idag har jeg hatt en travel dag, så da var det herlig å finne både Elle og Costume, begge med høstens trendbibler i postkassen. Med andre ord, i kveld har jeg 4 magasiner å lese på! Få ting slår det å slenge seg på sofaen med  nye magasiner og lese spennende artikler, snappe opp høstenmoten og rett og slett bare nyte lørdagskvelden i ro og mak når man har hatt en lang dag! Jeg skal la meg inspirere for fullt i kveld, slik at jeg kan bruke mandagen på å finne høstens garderobeoppdateringer!

Hvilke blader leser du?

6 kommentarer

Livettilenskoavhengig

21.08.2010 kl.19:51

Gleder meg til å kjøpe Costume neste uke :)

Ida

21.08.2010 kl.19:58

livettilenskoavhengig: Det er så bra blad det!Du burde begynne å abonnere!:D Da får du bladet før, og prisen er (bittelitt) lavere enn i butikken.Det er koos det!:) Hva er planene dine for kvelden?

Livettilenskoavhengig

21.08.2010 kl.20:03

Har ikke fast adresse for tiden, så kan ikke abonnere :/

Ikke særlig spennende planer for kvelden, tenker å sitte hjemme alene og synes synd i meg selv fordi føttene gjør vondt :p Enn du da, hva skal du gjøre? :)

Ida

21.08.2010 kl.21:06

livettilenskoavhengig:Ok! Sikkert veldig deilig å bare slappe av dersom føttene verker! Vi hadde egentlig tenkt oss ut, men ble i stedet hjemme!;) Jeg har akkurat gått meg en forfriskende kveldstur alene og nå skal jeg og kjæresten se en film:)Blir en skikkelig rolig kveld siden vi har hatt en hektisk uke.

Livettilenskoavhengig

22.08.2010 kl.10:30

Det hørtes veldig koselig ut :) Håper du hadde en fin kveld!

Jeg endte med å dra ut og drakk litt for mye :p

Ida

22.08.2010 kl.10:48

livettilenskoavhengig: Hehe..spontanfyll er ikke dårlig det da!Det ble en fin og rolig kveld og det var veldig deilig!:)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits