Dette er meg - hvem er dere?

Ettersom jeg nå har fått noen herlige faste lesere tenkte jeg tiden var kommet for å fortelle litt mer om meg selv! Jeg heter altså Ida, men bruker nicknamet "Cashmere" her på bloggen, ettersom det finnes tusenvis av andre Ida`er der ute. Navnet Cashmere er ganske tilfeldig, men jeg baserte det ut ifra at jeg er svak for myk og deilig kasjmirull og jeg har noen plagg i dette fantastiske materialet - derfor ble navnet på bloggen cashmerelover.blogg.no

Jeg er altså 24 år, opprinnelig fra en plass på Nordvestlandet, men bor til daglig i Tr.heim hvor jeg studerer og jobber. Her bor jeg i en koslig liten leilighet med min flotte samboer og kampfisken Sam Jones. Rent bortsett fra blogging og moter, er også trening, film, fotografering og hunder ting som interesserer meg.Det å være sosial med venner og kjente er også utrolig viktig for meg og jeg prøver å treffe de jeg er glad i så ofte som mulig. Kafeturer, shopping, videokvelder, grilling, vinkvelder, spillkvelder, kveldsturer, vennemiddager, kinoturer osv er derfor velkomne aktiviteter. Jeg er med andre ord ikke en person som trives særlig godt alene!

Noen lurer kanskje på hvorfor jeg pr. idag blogger realativt anonymt. Årsaken til dette er rett og slett fordi jeg er  nyutdannet lærer og jeg ønsker ikke at nåværende og fremtidige elever, elevers foreldre og mine kollegaer skal kunne ta del i akkurat denne delen av min hverdag. Denne bloggen er en personlig greie som yrkeshverdagen ikke trenger å involveres i!

Mote og klær er en av mine største interesser og jeg har vært veldig interessert i dette siden tidlig på barneskolen. Dette har jeg nok arvet av moren min som også lever og ånder for klær og moter. Det er derfor veldig hyggelig å kunne låne litt av skattene fra hennes klesskap. Når det kommer til shopping er jeg ikke den som kaster meg over enhver ny trend, men jeg liker godt å kjøpe et og annet nøkkelplagg i en trend jeg kan integrere med resten av garderoben. Personlig går jeg da ofte for H&M,Gina Tricot eller rimelige varianter fra Zara. På den måten er man oppdatert, men man blakker seg ikke!

Ellers består min garderobe av både vintage, secondhand, billig og dyrt. Til daglig er butikker som Zara, H&M og H&M Trend og Bianco typiske stoppesteder under handlerunden. Blant de dyrere og mer kjente designerene er Marc Jacobs, Alexander Wang, See by Chloe`, By Marlene Birger, Designers Remix, Mulberry,Burberry Prorsom og Acne mine klare favoritter.

Her er noen av mine garderobefavoritter:

Lårhøye lærstøvletter fra Bianco - disse skal brukes også til høsten! Med disse på beina føler jeg meg både sexy og chic!


Trenchcoat fra Zara. Denne kjøpte jeg for 3 år siden og den er like fin. Anbefaler andre å titte innom Zara for å finne en fin trenchcoat til høsten!


Min nydelige Marc Jacobs Clutch fikk jeg faktisk tak i på finn.no. Denne vesken hadde jeg ønsket meg hele høsten 2009, men jeg rakk aldri å kjøpe den før den nye kolleksjonen kom i 2010. Jeg kjøpte denne vesken kun noen dager etter at valpen min døde nå i vår, så på mange måter ble den en slags liten trøst oppi alt det triste. Idag er denne vesken kanskje den tingen jeg verdsetter mest i min garderobe.


Denne Matthew Williamson for H&M kjolen kjempet jeg faktisk beinhardt for å få tak i! Jeg stod i kø før utsalget åpnet og løp (i likhet med alle andre) inn i butikken og jeg fikk i ståheien kun revet til meg en badedrakt! Den brukte jeg for å komme meg inn på prøverommet. Her møtte jeg en jente som stod med ALLE disse kjolene i hendene og jeg fikk  heldigvis tigget til meg en i min strørrelse. Jeg husker jeg skalv på hendene over å endelig ha kapret den!


Cecilie Melli øredobbene mine brukes både til hverdags og til fest og jeg har blitt utrolig glad i dem. Dersom jeg tar meg en Oslo-tur i løpet av høsten skal jeg se om jeg finner et par i en annen stilig farge.Disse kostet vel rundt 200kr og det er ingen pris for et par flotte øredobber.

10 kjappe om meg helt på tampen:
-Jeg har to tatoveringer
-Jeg er flink til å lage mat og jeg er spesielt flink til å lage indisk
-Jeg hater sprøyter og blir kvalm av synet av blod
-Jeg elsker Jimi Hendrix
-Jeg leser svært raskt
-Jeg liker ikke iskrem
-Jeg har reist med tog tvers over India
-Jeg er et hundemenneske
- Favorittbyen min er New York - dit skal jeg tilbake!
-Høstens reiseønske er tur til København

Kort og greit - hvem er dere?:)

8 kommentarer

Livettilenskoavhengig

12.08.2010 kl.17:25

Så gøy å få vite litt mer om deg :) Ida er et veldig pent navn.

Hvor har du tatoveringer, og hva er de?

Vi har noen ting til felles :)

Ida

12.08.2010 kl.17:29

Jeg har en på underarmen og en på ankelen, jeg har designet begge to selv faktisk. Den på underarmen er et ordtak på latin " Memento Vivere" (Remember Life) som jeg tok etter en tøff opplevelse for noen år siden. Den på ankelen er en liten diskret sak jeg tok like etter at jeg fylte 18 år. Mitt lille opprør mot mamma og pappa!;) Har ikke vist de frem på bloggen helt ennå, men det blir kanskje med tiden!;)

Gøy at vi har noe felles - hvilke ting er det forresten?:)

Tonje♥

12.08.2010 kl.19:08

Kjekt med litt informasjon! :-) Og jeg er gjerne med til New York!! Dessuten minnet du meg på at jeg må kjøpe meg de øredobbene fra Cecilie Melli!

Julie

12.08.2010 kl.19:26

Vel, tatoveringer er en ting (jeg har en, men skal ta nummer to nå til høsten), jeg liker Jimi Hendrix (mamma og pappa likte han så mye at de hadde tenkt å kalle opp broren min etter ham), jeg er definitivt et hundemenneske (vi har hatt åtte hunder på det meste, pluss valper), og NY er drømmereisemålet mitt. Og, bestemoren min het Ida, som jeg har tatt et navn etter ;) Det er da noen ting :)

Livettilenskoavhengig

12.08.2010 kl.19:27

Oops, den forrige kommentaren var fra meg! Sitter på en fremmed datamaskin :)

Ida

12.08.2010 kl.20:05

Julie:Hehe..så morsomt! Mange likhetstrekk ute å går!:)

Ida

12.08.2010 kl.20:07

Tonje: New York er så uendelig fantastisk! Særlig på sommerstid, da føler man seg som Carrie når man kan løpe rundt i kjole og høye hæler og ingen synes det er det minste rart! Ja, de Cecilie Melli øredobbene er absolutt noe det er verdt å få fatt i!

Elisha

12.08.2010 kl.23:23

Nydelig MW-kjole! Angrer så på at jeg ikke kjøpte noe annet enn en liten bikini fra den kolleksjonen... Jeg har vært så selvsentrert at jeg faktisk har skrevet en hel side om meg selv på bloggen min, så det er ikke så mye mer jeg kan fortelle om meg selv.. ^^

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits