Jeg ønsker med Acne Pistol Boots!

Disse Acne støvlettene er helt klart på vei opp på ønskelista denne høsten.Nydelige, klassiske og veldig kule!  Ser for meg en rekke bruksområder som gjør at de kan være veldig anvenderlige i flere sesonger. Bare litt kjipt at prisen er såpass stiv..Det er bare å sette igang med sparinga hvis dette ønsket skal bli oppfylt!

Acne Pistol Boots Short - pris rundt 3000kr


Noen av dere der ute som er den heldige eier av et par slike sko? Er dere fornøyde?

4 kommentarer

Elisha

06.08.2010 kl.15:49

De er flotte! Men enig i at prisen er stiv.. Du får se hva du kan ta deg råd til;)

Livettilenskoavhengig

07.08.2010 kl.12:35

Klarer helt egentlig ikke å falle for de, men tror det er fordi de minner så mye om ridesko. Jeg hater rideskoene jeg har hatt, for de ga meg sinnsyke gnagsår :p

Jeg har sååå lyst på de wedgesene Acne har denne høsten, i blått. De koster 4000. Hadde de kostet halve prisen, hadde jeg kjøpt de.

Ida

07.08.2010 kl.15:26

livettilenskoavhengig:4000 kr for et par sko føler jeg blir litt vel mye ja!Hvertfall når man er student og har et stramt budsjett! 2000kr er derimot litt mer overkommelig, med litt målrettet sparing!:)

Jeg liker at de skoene er litt ridesko-aktige, men vet ikke ennå om jeg elsker de så mye at jeg slår til. Får tenke på det litt. DEt er jo mangt og mye annet som også frister!;)

Livettilenskoavhengig

09.08.2010 kl.14:27

Ja, enig. 2000 kan man jo få til hvis man er flink å spare :) Men vil i hvertfall få tak i en av de fine saueskinnsjakkene i lær nå i høst :)

Det er sant, er utrolig mye som frister. Litt for mye ;)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

27, Molde

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei glad og utadvendt jente med en solid appetitt på vesker,passion for fashion og en iver etter å knipse bilder. I oktober 2012 ble jeg mamma til en nydelig prinsesse og i august blir jeg kona til drømmemannen<3 Følg meg gjennom hverdagens små og store begivenheter! Jeg er også på instagram: idamlied

Kategorier

Arkiv

hits